Půjčovna pánský obleků Ceremoni v Brně? Máte zkušenost?

Prosím, nemáte někdo osobní zkušenost s touto půjčovnou pánských obleků, dnes jsme tam s přítelem byli a dá se mi že ceny mají dost přemrštěné, půjčení obleku stojí skoro stejně co půjčení šatů, měla jsem asi mylnou doměnku že to bude stát míň :-| nemáte s tím někdo zkušenost?? Díky
Odpovědět
Holky nemá někdo čerstvou zkušenost???? Nebo kde kupujete svatebni oblek pro ženicha v brně???
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, byla jsem v Ceremoni a pani je ochotna,ale kvalita obleku a vyber nic moc.. Za tu cenu to urcite nestoji. Moc doporucuju Bandi Vamos na Hybesove. Sezenete tam vse na zenicha vcetne ponozek. Ceny stejne jako pujceni v Ceremoni. Vse vam tam upravi na miru bez poplatku., pokud tam tu upravovanou vec koupite. Da se tam upravit za maly poplatek i oblek, ktery tam nekoupite .
Odpovědět
souhlasím s Danielou08, taky jsme tam byli a kvalita obleků nás hodně zklamala. Ani tam neměli moc výběr, manžel si tam zkoušel snad jen dva obleky, víc na něj neměli. My jsme nakonec koupili oblek ve Futuru v obchodě MAX TARA.
Odpovědět
My jsme byli v Ceremoni, ceny za půjčení jsou vyšší u obleků nové kolekce, starší kolekci mají levnější, ale kvalita se mi zdá dobrá. Půjčili jsme i vestu s regatou. Jsem moc spokojená, paní byla ochotná a příjemná, nemám si na co stěžovat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 letech
Byl jsem v Ceremoni, paní perfektní, super přístup, výběr velmi dobrý, super zacházení. Jednoznačně doporučuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?