Prosím poraďte - jaký oblek pro ženicha k mým šatům?

Ahoj, prosím o radu, inspiraci. Budu mít tyto šaty - Agnes a jsou ve stylu 50. let... Svatbu jsme chtěli ladit do zelena. Ženich se zakousl do toho, že chce světlý oblek, ale já si nedovedu nějak představit, že by se k tomu stylu hodil. Co myslíte? Měla jste některá tyhle šaty?
Odpovědět
@allien12 Já si myslím že k těm šatům klidně světlý oblek muže jít.
Odpovědět
Ja nejsem fanouskem svetlych obleku, ale nejaky treba sedy by mohl byt ok. Drzela bych se neutralnich barev a se zelenou to nekombinovala, jen na korsazi.
Odpovědět
oblek se musí hodit hlavně k ženichovi... pak teprve k šatům :-) některé nevěsty to ladí obráceně a pak chudáka ženicha narvou do obleku, který mu vůbec nesluší.... a pozor na světlé obleky, ty podle mého sluší málo komu, ale pokud je ten tvůj právě ten typ, tak gratuluji :-)
Odpovědět
koukni na net pro inspiraci ;-) http://blog.originalnisvatba.cz/2012/... myslím že to sladíte ;-)
Odpovědět
Ahoj, původně jsem chtěla tyhle šaty taky, ale pak se obřad přenusul do zámecké kaple, tak jsem zvolila dlouhé. Nicméně ženich již na počátku přišel se světlým oblekem. Nakonec má něco mezi šmapaň a krémovou a samozřejmě nelesklý materiál a vypadá to pěkně a i ktěm šatům se to hodí ;)
Odpovědět
Ahojky všem, plánuji se brát v šatech barvy šampaň. Jaký oblek by měl / mohl mít ženich? Taky třebas v šampaň (ani nevím, zda v takové barvě pán. obleky jsou)? Díky všem za odpovědi :)
Odpovědět
@kenwelinka díky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?