Pro ženicha tyrkysová kravata a bílá košile nebo naopak?

Profilova fotka
Stále váhám,jak obléknout budoucího ženicha,určitě bude mít černý oblek, svatba bude tyrkysovo-bílá a já nevím zda bílou košili a tyrkys.kravatu,nebo košile tyrkys a kravata bílá,jsem z toho už srnka:-):-):-)
Odpovědět
To záleží na tobě co se ti víc líbí. :-) Ale nejideálnější by bylo obě kombnace vyzkoušet pak se podle toho rozhodout. Ale já osobně bych byla pro kombinaci bílá košile a tyrkysová kravata ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj je fakt, ze jsem o tom nepremýšlela až do teď..:) Než jsem si to u tebe tady přečetla.:) Tyrkysová košile a bílá kravata je taky zajímavé:) Musím se na to zeptat jak by se mu to líbilo a dle toho shánět.:))) hihi dej pak vědět jak jste se rozhodli.:)
Odpovědět
Profilova fotka
jak jsem už jednou psala, košile bílá, kravata tyrkys ;) když bude mít tmavý oblek a do toho dát ještě tyrkys košili,což není nejsvětlejší barva, tak by byl chudák takovej smuteční podle mě, moc tmavej na svatbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
JJ taky jsem stejného názoru jako claire90 ;-) my bydem mít bílou košili a tyrkys kravatu i na fotkách to vypadá líp.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky...my budeme mít asi místo bílý takovou smetanovou a tyrkys bych mu dala jen do kytky v klopě ..já jsem byla teda pro kravatu,ale žéňovi se to tak nějak moc nezamlouvá...myslím,že by to stačilo do tý kytky..já to taky nebudu hroti..budu mít ..snad..tyrkys boty,a stuhu v kytce a možná něco do vlasů... :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ja by som jednoznačne volila variant biela košeľa a tyrkysová kravata. Naopak by to podľa mňa bolo až príliš farebné (a napríklad môjho nastávajúceho by som na to určite neukacala :-D )
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?