PŘÍTEL absolutně nespolupracuje

Profilova fotka
Ahoj holky, taky máte doma tvrdohlavého berana :-p ? Vybrala jsem si nádherné princeznovské šaty, jsem z nich nadšena, a předpokládala (mylně) že se bude chtít přítel trochu vyfešákovat a půjde za ženicha . Nemůžu s ním, ale hnout, nechce si obléct klasický oblek, chtěl by něco moderního bez kravaty ( po nekonečných debatách jsem mu skoro vytloukla z hlavy tenisky, čepici a šílené barevné variace, kdyby to řekl dřív, tak si objednám jiné šaty, ale teď už mám vše zaplacené :-( . Teď svolil k tomu, že bude mít vestu nebo možná nějaký moderní oblek ? nevím co tím myslí ?, ale chce to bez kravaty... Vybírat chce jít zásadně s kamarádem, prý mi ostudu neudělá nemám se bát (čehož se bojím :-D, kamarád je taky pěkné éro) Tak jen potřebuji radu na barvu jeho košile a kdybych ho ukecala tak na kravatu (což fakt nepředpokládám) mé šaty jsou vespodu bílé, ale jsou na nich aplikace květinek v zlatavé. ivory barvě (nevím jak to popsat) Díky moc Monča
Odpovědět
Ahoj, dala bych bílou košili a tmavší - ivory kravatu. Co takhle se s přítelem domluvit, že do hostiny bude za ženicha elegána (s košilí, kravatou a oblekem) a podom se převlékne do pohodlnějšího? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 No, asi to chtělo si před svatbou sednout a probrat, jakým styl svatby si každý z vás představuje. Asi bych ho taky přesvědčila, že aspoň na obřad ať si kravatu vezme. Prodávají už takové moderní připínací, takže se "škrtit" nemusí, popř. motýlek ... ? Kravatu bych dala určitě ivory. Košili buď bílou, nebo i tmavou. Hlavně aby se přítel cítil aspoň trochu dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 A co motýlek a kšandy? :-) Není to takové klasické, ale je to moc pěkné :-) Taky budeme mít :-) Nějak na ty kravaty a vestičky taky nejsme, ale fešák bude i tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No,moc si přál,abych se oblékla jako nevěsta i když mám druhou svatbu. Šaty jsem podle toho vybrala, víc nevěstou být ani nemůžu :) ale fakt mne nenapadlo, že se bude takhle cukat, určitě to byla chyba, že jsme se nedomluvili lépe,jen jsem řekla,že to vidím na bílou košili a kravatu,připomínky tehdy nebyly :-) Takže vůbec nevím,jak to teď dopadne, před chvílí jsem s ním o tom mluvila, říkal že by si teda pořídil nějaký slim oblek a košili se stojáčkem, ale do kravaty ať ho nenutim. Nevím,jak to bude vypadat, každopádně nechci,ať se cítí špatně. A ivory košile mu přijde BLBÁ ,ŠPINAVÁ,ZAŽLOUTLÁ že chce raději bílou. NO,PRACUJTE S TAKOVÝM MATERIÁLEM :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hanica83 no záleží asi,jaké máš šatičky.Já mám pocit,že k těm mým romantickým se moc kšandy nehodí. On by do obleku šel, ale chce něco nadčasového, moderního, což myslím,že na ostravsku nesežene
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 Však mrkni ke mě do alba, taky budu mít docela princezny :-) A oblek samozřejmě bude taky mít, myslím, že je i vcelku moderní:-) Hlavně aby se v tom taky cítil dobře :-)
Odpovědět
Nevěsty jejichž drahé poloviočky to plánují, nechť se nerozčilují za můj názor, ale nevzít si na svatbu kravatu mi připadne jako jít do Národního divadla v džínách a mikině. Pánové by si měli uvědomit, že už jim není patnáct. Co se barevné sladěnosti nevěsty s ženichem týče, zde se dodržuje pravidlo barva šatů = barva košile. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkag Já se teda určitě nerozčiluji, ikdyž to plánujeme :-) A musím říst, že já sama jsem ženicha od kravaty odradila a navnadila ho na motýlka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkag jsem ráda za tvůj názor a plně s tebou souhlasím. Ani jsem totiž nepočítala, že kravatu odmítne. No a k té barvě košile, já mám šaty čistounce bílé, ale jsou nazdobené kytkami ve smetanové snad aź zlatavé barvě. NO A TEĎ BABO RAĎ, vlastně chlape ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když si vezme aspoň oblek a košili se stojáčkem, tak si myslím, že to bude vypadat elegantně a bude i on spokojený, že nemusí mít kravatu. Taková nedbalá elgance.. Viděla jsem i, že místo kravat a motýlků, měli ženichové šátek (ale je nutná vestička) - viz foto. Možná alternativa pro tvého milého? Přijde mi to mladistvé, elegantní a jiné.
Odpovědět
Profilova fotka
a nedělá si z tebe přítel jenom srandu? :-D tak mu narovinu řekni, že máš už vybrané a zaplacené princeznovské šaty tak ať spolu ladíte
Odpovědět
@krobinka To je moc hezke!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@krobinka ten oblek vypadá krásně,taky děkuji za inspiraci, hned mu to ukážu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám opačný "problém" - šaty jsem chtěla jednoduché, svatbu máme na venkovském penzionu a přítel se bude ženit ve fraku :-D Každopádně, neřeším to, také to beru tak, aby se hlavně cítil dobře...po hostině se převleče do košile a kravaty :-)
Odpovědět
@monus124 v tom případě se to dá udělat buď tak, že ženich bude mít (jako ty) čistě bílou košily a k tomu (opět jako ty :-) ) smetanové doplńky - vestu a kravatu/regatu/anglickou vázanku. :-) Samozřejmě pak taky záleží na barvě jeho obleku. Nebo použijete košili v barvě která převládá na tvých šatech (což bude nejspíš krémová) a doplníte je nějakou barvou, která se k těm dvěma barvám (oblek a košile) bude hodit a doplňovat je, jako třeba šedá vesta a kravata/regata/anglická vázanka :-) Ovšem je mi jasný, že to vlastně vůbec neřeší tvůj problém v tom, že se mu do toho nechce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@markynkamajky bohužel, srandu si nedělá, kravaty se mu nelíbí, chce jít ležérně, netradičně :)
Odpovědět
Ještě k tomu askotu (ascot tie), který má pán na obrázku. Ano je to hezké a dalo by se říct, že se to opět dostává do módy, ale jedná se opět o neformální ozdobu krku a na svatbu není úplně vhodná a hlavně, ne každému chlapovi sluší! Párkrát jsem to viděl a občas je to spíš k smíchu, než hodné obdivu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka WAU!
Odpovědět
@hanica83 vůbec to nebylo myšleno na tebe :-) spíš jsem měl na mysli pány, kteří chtějí jít jen s rozepnutou košilí. Ne, že bych byl úplně zastáncem motýlků na svatbě, ale to už spíš věcí vkusu. U samotné košile bez kravaty či motýlka je to spíš o nevkusu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkag můj názor: kravata ano, motýlek hrůza....než motýlek raději jen košile a sako bez ničeho...a líbí se mi to....kdyby přítel nechtěl, rozhodně ho do kravaty netlačím....naopak jsem spíš zastánce elegantně-ležérního stylu u mužů :-)
Odpovědět
@laka_lacenda no, zcela upřímně pokud se nebavíme o svatbě, tak s tebou ohledně elegantně-ležérního stylu souhlasim, ovšem pouze pokud se jedná o bežné neformální nošení obleku, ale už se zase nehodí např. na obchodní schůzku atd.. Pokud se jedná o svatbu, což je velmi formální údálost, tak s tebou souhlasit nemůžu. :-) To, že se mi motýlek taky nelíbí nezkrývám, ale jak jsem řekl, je to věc vkusu a pořád lepší než oblek bez ničeho. :-)
Odpovědět
fůůůj taková hrubice :-D samozřejmě "neskrývám":-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkag já to teda zas tak neřeším....pro mě jsou teda důležitější jiný věci - abychom se oba cítili dobře a pohodlně, aby se bavili hosté, aby bylo hodně dobrého jídla a pití :-) a jestli někdo bude či nebude mít kravatu či oblečený podle dresscode je mi šumák :-) už teď třeba vím že přítelův svědek půjde v converskách :-D
Odpovědět
Myslím, že jsem měla ty stejné šaty, akorát já si je nechala šít a barvu jsem si zvolila "light gold" :-) Tak se můžeš mrknout ke mne do alba, jak byl k ním můj manžel oblečený. Nejprve taky chtěl, že bude mít barevnou košili atd. Ale já mu prostě košili a kravatu koupila, na boty jsem ho dotáhla do obchodu a vnutila mu ty, které se mi líbily. Tak jsem jen musela překousnout, že nechtěl jiný oblek než z Polska.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkoc Podle etikety je svatba odpolední záležitost a frak se nosí, až večer...to znamená není vhodný na svadbu a stejně je to i s motýlkem.
Odpovědět
@laka_lacenda Když má chlap na sobě košily, kravatu, vestu, oblek a pěkný oxfordky, prostě oblečení vhodné pro tuto situaci, tak to přece nevylučuje nic z toho co si napsala, nebo se pletu? :-)
Odpovědět
@verziz asi si pleteš frak se smokingem, protože zrovna frak je na svatbu ještě možná vhodnější, než klasický oblek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkag jeste nevim co bude mit, ale pokud neprijde fakt spinavej, otrhanej a deravej tak to neresim u neho ani u nekoho jinyho :-) ale pritel si bude kupovat peknej oblek, stejne ho potrebuje i do budoucna..to se neztrati :-)
Odpovědět
@jirkag Ale na svatbu je vhodný i žaket. Respektive, osobně mi přijde vhodnější než oblek. Oblek je pracovní oblečení, dost by mě mrzelo, kdyby mi přišel partner do kostela v obleku, jako kdyby šel z jednání. Smoking je faux pas, na smoking nesmí padnout denní světlo. Frak je vhodný, ale přijde mi, že si žádá "velkolepější" šaty nevěsty, stejně jako na ples je k fraku velká večerní. Bojím se, že moje jednoduché šaty by k fraku nesedly.
Odpovědět
@cokoladovakocka reagoval jsem na rozdíl smoking vs frak, ale samozřejmě žaket je také možností. Frak je vlastně nejslavnostnější možnost jak se obléknout a žaket je jeho takovej malej brácha. :-) To, že je oblek pracovní oděv, s tím nemůžu úplně souhlasit, ačkoliv nejsem úplně zastáncem lesklých obleků na svatbě, tak zrovna lesklý oblek je přímo určen pro slavnostní situace a rozhodně je zcela nevhodný na obchodní jednání. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?