Poraďte obchod s pánskýma oblekama v Praze

Profilova fotka
Ahojky potřebovala bych poradit nějaký obchod s pánskýma oblekama v Praze. Dnes jsme byly v Bandi a přítele to tam moc nenadchlo. Hlavně v jeho velikosti nemaj moc na výběr. Moc prosím o pomoc svatba se blíží a chtěly by jsme mít oblek zařízený co nejdříve. Budu šťastná za jakoukolikv informaci. :-)
Odpovědět
Můžu se zeptat, jakou velikost jste hledali? My se do Bandi chystáme zítra a bojím se, že s větší velikostí to bude potíž. Jinak doporučuju Outlet Štěrboholy. Je tam víc obchodů, pár tipů jsme měli, ale nic nebylo ve smyslu "to je přesně ono", takže hledáme dál. Ale kdyby nebylo zbytí, tak bychom tam vybrali...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste Pietro Filipi - na Národní třídě, ale taky v Palladiu nebo na Chodově a na dalších místech. Mají tam velký výběr a velmi kvalitní věci. A na své si tam přijdeš i ty! My jsme tam oblek pro ženicha koupili :)
Odpovědět
Profilova fotka
No můj přítel je hodně vysokej a štíhlej a buď mu byl velikej nebo krátkej takže nic moc. Děkuju moc za typy určo to všechno objehneme a snad si vybere. Nejhorší je že on je strašně náročnej je schopnej si obyč boty kupovat 2 měsíce takže není hned tak s něčím spokojenej, ale určo narazíme na nějakej kterej bude splňovat jeho požadavky ještě jednou díky
Odpovědět
Tak jestli je hodně vysokej, tak doporučuju SARAR v těch Štěrboholech, tam prodávají přímo i prodloužený velikosti. Luxusní materiál, akorát že cena za oblek tak 8 - 10 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můj nastávající si ho kupoval v móda prostějov (www.modaprostejov.cz) na Vinohradech. Kupoval si ho sám, protože tam byl pracovně a říkal, že prodavačky byli hrozně moc ochotné a milé, že mu jich přinesli na vyzkoušení snad 20ks. Měl taky problém s velikostí, protože má skoro 2m, ale nakonec tam sehnal a je opravdu moc krásnej. A hlavně tam mají obrovské slevy. Za ten jeho jsme dali 1400kč !!!! - byl slevněnej asi ze 4tis a to se vyplatí. Na netu nemají skoro nic, ale v pordejně prý hrozně moc, tak to zkuste třeba tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme oblek kupovali ve Van Graafu na Václaváku a padl mu jak ulitý. Mají tam velký výběr a dobře poradí ;-), tak to můžete zkusit
Odpovědět
My šli nejdřív do Blažka v Letňanech, ale tam moc výběr neměli...nakonec jsme skončili v CA - výběr o mnoho lepší, pokud tedy nehladáte něco značkového:)
Odpovědět
@tynat ahoj, my ho kupovali v Marks&Spencer, tam se mi moc líbily ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynat My poridili ve Stones na Zlicine..komplet oblek, kosili i kapesnicek, co mel v kapse.
Odpovědět
Manžel si nechal šít oblek u Louis Purple. V Kotvě. Byl hotov do měsíce. Tři dny na to byla svatba. :DDD A obrovská spokojenost. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , urcite se prijdte podivat k nam . Mame velke množství obleku v ruznych velikostich.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?