Poraďte kde koupit levný, ale hezký oblek...

Poraďte kde koupit levný, ale hezký oblek. Po svatbě už ho pravděpodobně nevyužijeme a tak bychom se rádi vešli do 2-3tisíc. Napadlo mě v Tesco F&F, tak tam mrkneme a zkusíme, napadá vás ještě něco? Moc děkuju ;-)
Odpovědět
tak si ho půjčte, nevím tedy kolik stojí půjčovné, ale pokud ho ženich nevyužije....
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim odkud jste, ale my se zajeli mrknout do malych prodejen v Prostejove a tam se dali sehnat takhle levne obleky.. a nebo zkuste pujcovny, manzel mel za 2,5tis. pujceny krasny polosmoking s vestickou, akorat kosili si musel koupit svoji
Odpovědět
zkuste marks and spencer, tam mají super nabídku a kvalitnější než ff
Odpovědět
Jestli to máte blízko do Polska, tak určtě tam. Za tři tisíce tam seženete na každém větším tržišti úplně luxusní.
Odpovědět
Profilova fotka
svatební salon Blue Rose. cena 3000,- za oblek super kvalita, taky ho máme odtud
Odpovědět
My kupovali v Bandi vamos vbrne ale maji pobocky i jinde...oblek s vestou 3000
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já doporučuji si oblek půjčit, také ho máme a dali jsme za půjčení 800,-. Oblek je krásný černý a není potřeba všechno kupovat nové:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já třeba viděla obleky kolem 1500 u vietnamcu, nijak zvlášť jsem je neprohlížela, ale nějak lacině nevypadaly, podle mě je to stejně všechno na jedno brďo, u těch drahžších se stejně platí jen za tu značku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme oblek kupovali taky v tescu F&F a vypadá moc hezky.Kdyby nevypadal,tak bysme ho tam určitě nekupovali ;-) Vyšel nás na 1950,- Kč a když budeš mít štěstí,tak narazíš i na slevu.Po dvou týdnech,co jsme ho koupili,byly zlevněný o 30% :-S No co už... :-) A Jinak jak tu někdo psal,že si ho můžeš půjčit,když už ho nevyužijete,tak stejně si myslím,že je leší ho koupit.Pak ho alespoň můžeš prodat dál a aspoň něco z toho se ti vrátí.Z půjčeného se ti nic nevrátí.To je jen můj názor ;-) My už ho pak taky asi nevyužijem a možná ho pak taky prodáme... :-)
Odpovědět
Pokud jste z Prahy , tak v ulici Vinohradská na Pze 2 je outlet mody Prostějov,mají opravdu velký výběr a ceny pěkné.Taky jsme tam kupovali(loni) ochotný personál. A přeci jen by chlap měl mít jeden oblek doma si myslím...svatby,smuteční záležitosti....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám nabídnu obleky z naší nabídky :-), prodávám nádherné obleky anglické výroby, látky jsou velmi kvalitní s příměsí kašmíru. Klasické 2-dílné obleky cenově vychází kolem 4 000,- Kč, v nabídce však máme i 3-dílné s vestou nebo 5-ti dílné komplety. Barevně je to celá patela od bílé, tónů šedé, metalické i bez lesku, hnědé, s pruhy i jednobarevné atd.. V případě zájmu jsem Vám plně k dispozici na mobilu i mailu :-). Kamennou prodejnu mám v Týně nad Vltavou. S pozdravem a přáním krásného dne Michaela Švecová
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přítel si koupil oblek asi před 2 týdny v Peek and Cloppenbug, kalhoty za 1.800,-. sako za 800,-. Krásný, vyštíhlený, padne mu jako ulitý. Mají tam teď akci na obleky i jiných značek, doporučuji!
Odpovědět
Článek se načítá
Taky stopro doporučuju Polsko. Se ženichem jsme už tam oblek kupovali (před pár lety na promoci a teď na svatbu) a se svědkem jedem do Cieszyna kupovat oblek dneska.. Těším se moc. Moc pěkné hadry a za dobrou cenu!!
Odpovědět
Ahoj my budeme kupovat v Zara , mají tam nádherné a cenově kalhoty 900 Kč a Sako 2 500 Kč
Odpovědět
BANDI ... obleky i za 3tis.
Odpovědět
Zara..snad jedina konfekce, kde maji padnouci slimfit obleky, ne vytahane, siroke a nemoderni nohavice. Ceny zvlaste behem slev velmi prijatelne.
Odpovědět
Určitě v Polsku...my včera pro ženicha pořídili oblek za 2700,- v kvalitě, jaká by tady stála mnohem víc. Ne na tržnici, v kamenném obchodě.
Odpovědět
Profilova fotka
My kupovali v Bandi za 4000Kč, ale mají tam i za 3000Kč a pokud je jeden z Vás student tak máte ještě 10%slevu.
Odpovědět
Profilova fotka
Take jsme meli z Bandi. Vazne v pohode sezenete oblek za 3000. A pekny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?