Pansky oblek Praha

Profilova fotka
Ahoj holky. Jeden nas host pijede na svatbu bez obleku s tim, ze si chce neco koupit v Praze. Ja nejsem z Prahy a moc ty kramy tam neznam, tudiz, muzete nekdo doporucit kde se da koupit pansky oblek (pro hosta) v Praze za rozumnou cenu? Dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) to bude kupovat těsně před svatbou? Nejspíš jsem to špatně pochopila :-) Asi by se měl aspoň dopředu podívat, v jakých obchodech mu to bude vyhovovat finančně, přeci jenom každý má jiné představy... Přítel kupoval svatební v OC Nový Smíchov v T.M.Lewin http://www.tmlewin.cz/ Táta kupoval na mojí svatbu na Praze 4 v Bandi http://www.bandi.cz/kontakty/prodejna... Jinak by stálo za to se podívat někam, kde je víc obchodů u sebe, třeba v Metropoli Zličín je např. Blažek a Stones, tam jsme kupovali kravatu+košili http://www.blazek.cz/www/kontakt/ http://www.steilmann.cz/cs/prodejny-s... Z těch levnějších by se snad dalo pořídit třeba v M&S, tam jsme kupovali nátělník pod košili. Výhoda, že jsou většinou v OC, kde je více obchodů pohromadě :-) http://global.marksandspencer.com/cz/... Tak ať dobře vybere :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrabn Ahoj, pochopila jsi to dobre. Jeden host si uvedomil, ze nema co na sebe, tak to bude honit na posledni chvili :-N Jen tak orientacne kolik stoji takovy prumerny pansky oblek v tuhle dobtu v CR? Ja nemam vubec paru. Dekuji za typy, mrknu na to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je trochu škoda, že to bude blesková akce, občas mají nějaké slevy... Ale oni muži stejně v lásce nakupování nemají :-) A nebo přes internet, kdyby si troufnul, ale to nedoporučuju... T.M.Lewin ceny obleků cca od 8.500 Kč Bandi obleky od cca 5.500 Kč Blažek kalhoty od cca 2.500 Kč, sako od cca 6.000 Kč Stones a CiAO Max Tara podobně jako Blažek, tedy spíše dražší... marksandspencer oblek cca od 5.000 Kč HM kalhoty od cca 900 Kč, sako cca od 1.500 Kč F&F (TESCO) kalhoty 650 Kč, sako 1.500 Kč Nejsem prodavačka pánských obleků, tak je to spíš odhadem :-) můj naštěstí koupil v prvním obchodě kde jsme byli, tak ani nemám velký průzkum trhu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrabn To jsou dobre informace, dekuji moc :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?