Pánská svatební vesta s regatou a kapesníčkem vel. 64

Prosím prosím, už si fakt nevím rady, kde sehnat pánskou svatební vestu s regatou a kapesníčkem ve velikosti 64 v krémové barvě ??? Případě uvítám tady i nabídky PROshopů. Zatím jsme obešli všechny obchody s pánskou módou v Ostravě a byli jsme i v Polsku a v té velikosti jsme narazili jen na jednu čistě bílou :-( Stejný problém byl i s oblekem a košilí, ale to už se povedlo sehnat. děkuju za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte k nám do eshopu jestli by jste si nevybrali, šijeme velikost na zakázku.
Odpovědět
Profilova fotka
@leontynka1 Dobrý den, jak dlouho trvá ušití na zakázku?
Odpovědět
Profilova fotka
@vejunkaa Dobrý den, přesný termín bych Vám zjistila v pondělí. Koukám, že máte svatbu v dubnu to by se mělo stihnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@leontynka1 Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný smetanový set jsme koupili v BANDI. Můžu doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky koupili champagne set v Bandi, kolem 1600,- a supéééér ;-)
Odpovědět
Podle mě v Bandi v Ostravě mají i ve vel. 64 a popř. by Ti třeba objednali.. A v Polském Těšíně ve Fashion Lady jste byli? Tam podle mě výběr mají a příp. vám to ušijou nebo objednají (si myslím, nemám s tím zkušenost, já jsem objednala set z ebay a tím pádem jsem se po tom ani nesháněla..)
Odpovědět
@paapajinka @smileforme V Bandi jsme byli a mají max 60, větší ne a objednat větší neumí. Celkově jsem od nich měla rozporuplné pocity :-S obchod krásný, prodavačky ochotné, ale prostě vše malé :-| košile jen do 46, přítel potřebujde 47-48 a s prodlouženým rukávem (nakonec jsme sehnali jinde) a vesty jen do 60.
Odpovědět
@leontynka1 bylo by možné na zakázku mít i jiný vzor ? rozhodně nechco žádné kytičkyy, buď čistou krémovou nebo maximálně proužek. Jaká je cena u šití na zakázku ? je možné na zakázku chtít jen 3 díly (vestu, regatu a kapesníček) ?
Odpovědět
Profilova fotka
@vejunkaa Dobrý den, dva týdny až měsíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@subsomi Dobrý den, velikost 64 nám ušijí jen některé typy, je potřeba kouknout na náš web a vybrat si přesně který by jste ráda, podle toho Vám pak řeknu i cenu, neměla se by se o moc lišit podle již zadané cen. Proužek Vám zjistím, jestli nemají náhodou nějakou novinku. Sice je to šití na zakázku ale prodává se to v setu 4 dílů.
Odpovědět
Profilova fotka
Vestu s regatou vám v této velikosti ušijeme. Cena od 1400,- dle materiálu. Materiál vám nafotím a pošlu k výběru. Adeleine.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?