Oranžové doplňky pro ženicha, jak nás sladit?

Profilova fotka
Ahojky, potřebuju poradit jak sladit ženicha, chceme svatbu do oranžová, já šaty v albu pátý řádek v pravo. Přítel nechce bílé sako, tak nevím jak to zkombinovat s tmavým nebo béžovým sakem. a ještě k tomu je blonďák, tak aby nevypadal blbě.Zda máme pořídit oranžovou košili a bílou kravatu a nebo naopak. Předem díky za radu
Odpovědět
Tak to nevím, to my dohromady moc nejde - béžová, ale co bylo pěkné tak možná smetanové sako, zkrátka světlé, ne úplně bílé, aby se nevyplašil a pak bych se klidně nebála té oranžové košile / asi tedy bez kravaty/ , případně bílé košile a oranžové kravaty :-) My to budeme mít laděné do bílo-červené, takže já budu bíl s červenou kytí a možná nějaký ten doplněk bude na mě do červené, družičky budou taky červené, ženich ale taky chce být bílý - myslím tím oblek, jen ted nevíme, jestli bude mít jen červenou košili - bez kravaty a nebo bílou košilku a do ní červenou kravatku ;-) A já být tebou, tak ho překecám, protože oranžová vynikne krásně s bílou 8-) Ale s tím tmavým by to taky určitě vypadalo dobře, i s oranžovou košilí - bez kravaty - a i s bílou košilí a s oranž kravatou, ale mě by se líbilo víc asi jen do toho košili oranžovou bez kravatky :-) Tak tmavýho bych se nebála ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít oblek takvý pískový - budeme mít světle oranžovou kravatu a bílou košili. Kravatu jsme zkoušela přímo k obleku. Když jsme vyzkoušela tmavší, tak to k tomu už nešlo. Podle odtínu obleku musíš vybrat kravatu. My byli v OP nakupovat vše.
Odpovědět
Já bych byla pro tmavý oblek, bílou košily a oranž kravatu. My budeme taky do oranžova :-) jen nastávající není blonďák :-D
Odpovědět
Můj muž měl oblek smetanový s oranžovými doplňky a vypadalo to pěkně. Navíc se odlišoval od ostatních svatebčanů, kteří měli povšechně tmavé obleky, takže bylo jasné, kdo je pan ženich :-)
Odpovědět
Ahoj, ja mela zenicha v oranzove kosili a tmavem obleku. Vim, ze v bile kosili vypada podivne, tak proto jsme zvolili syte barevnou kosili a jemnejsi kravatu.
Odpovědět
Profilova fotka
my, teda spíš já, vše ladím do bílo oranžova. mám bílé šaty, chci bílo oranžovou kytičku. skoromanžel chce světlý oblek, ale ne bílý, takže buď smetanový nebo pak až kávový, nevím přesně, ale bude mít oranžovou košily a o odstín nebo dva tmavší oranžovou kravatu a samozřejmě korsáž k mé kytičce
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji moc za rady, už jsem přítele přemluvila na béžový oblek a asi bude bez kravaty jen oranžovou košili, aby to bylo trochu odlehčené, a bude mít vestu takže snad to skombinujem dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Slunicko, mrkni se mi do alba, i z priprav, my meli (koralove) "oranzovou" svatbu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?