Obleky T. M. Lewin, máte zkušenost?

Má někdo zkušenosti s obleky od spol. T.M. LEWIN? Čirou náhodu jsme na ně narazili včera na Chodově a asi mám jasno, že si tne oblek koupím tam. Mají i liché velikosti, tj. např. 53, což pro mě super, protože při dnešních střizích sak, kdy mi to buď je v ramenou, ale přes břicho obrovský, nebo dobře přes břicho, ale rukama nehnu. Ale co je hlavní, oproti jiným značkám a prodejnám...konečně někde, kde mají vlněné obleky za rozumnou cenu (kolem 10 tis.). Já už propadal zoufalosti, že všude mají jen ty umělotiny (za které chtějí 6,7,8 tis. apod.). Proto jestli se nic nezmění, tak si po neděli pro něj jdu . Navíc ten oblek doupraví na míru - délku nohavic, rukávu i délku saka, což je taky super. Nebýt náhody, tak už mi zbývalo jen ušití na míru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
S obleky ne, ale kupovali jsme tam košile a super - manželovi sednou jak ulité. Navíc tam jsou fakt profíci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Mám odtamtud oblek i košile a spokojenost a svatební oblek tam budu kupovat taky.. opravdu velikostí mají dobrý výběr i na ne uplně typické postavy :) takže doporučuji
Odpovědět
zkušenosti jen ty nejlepší a to včetně výměny z internetového obchodu (mimochodem myslím že košile jsou levnější na netu, tak se zkus podívat, jak to je:))
Odpovědět
Profilova fotka
no oni často mají různé akce.. třeba 2+1 zdarma atd.. a pak jsou i cenově levnější než třeba MS a kvalita je lepší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?