Oblek šitý na míru-Ostrava

Ahoj holky ;-) Po dlouhém vybírání jsem konečně našla salon a švadlenu, kde mi ušijí šaty na míru a teď je na řadě ženich :-) Nemáte některá zkušenost s šitím obleků? Kdo, kde, za kolik, spokojenost...Ostrava a okolí, díky moc 8-)
Odpovědět
Pokud není muž vyloženě atyp, tak doporučuju spíš zajet do polského Těšína. Mají tam neskutečný výběr a ceny luxusní! Můj manžel už odtamtud má 3 obleky a vždy velká spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Obleky na míru šijí v Sharon Style.
Odpovědět
Díky holky ;-) Do polského Těšína jsme kdysi jezdili na velký a malý trh a o oblecích už mi říkalo více lidí..o Sharon Style jsem neslyšela, vygooglím :-) My jsme dneska byli v Karolíně a jen tak ze zvědavosti jsme vlezli do Max Tarry (či jak se ten obchod jmenuje) a byla jsem překvapena, že přítelovi cca 3 obleky celkem hezky sedly. Takže to asi s jeho postavou nebude až takový problém jak jsem si myslela 8-)
Odpovědět
Holky po včerejší zkušenosti musím hooodně doporučit Bandi Vamos v Ostravě na ulici 28. října. Šli jsme tam jenom z důvodu, že v jiném obchodě paní řekla, že tam zrovna koupili oblek pro syna. Hned se nás ujala slečna, nabídla kávu, čaj, víno - vše zdarma! Přítel zkoušel pár obleků, hned první mu sedl a u ostatních to bylo stejně. Obleky upraví přesně na míru chlapa, výběr je obrovský a ceny super. Pořídili jsme fakt krásný oblek za 3500 ;) Doporučuju tam mrknout, i kdybyste nevybrali, tak ten pocit opečovávání je moc fajn :) Jo a vybere si opravdu i atypická postava! ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?