Oblek s vestou nebo bez?

Prosím poraďte. Celou dobu jsem žila v přesvědčení, že na svatbu oblek s vestou. Teď ale narážím na to, že už se to prý tolik nenosí. Já se o pánskou módu nezajímám, tak fakt nevím co je a co není in. Příjde mi fajn, že by pak mohl mít jenom tu vestu a odložit sako po zbytek dne. Ale taky nevím, zda koupit vestu v barvě obleku, nebo bokem tzv. "svatební set" (vesta + karavata + kapesník v jedné barvě). Ten set asi vypadá líp, ale vestu v barvě obleku zase může mít i na plesy....Nebo se mám na vestu úplně vykašlat? Jaký máte názor vy?
Odpovědět
@zirafkasevdava mno, tot otazka. :-) Ja treba jsem zastance ne-vesticky, chci svemu drahemu objednat sle. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj ženich bude bez vesty.
Odpovědět
Taky jsme to řešili, nejprve nechtěl ženich o vestě ani slyšet, ale pak sem ho přesvědčila, že když mu bude teplo tak si na focení sundá sako a bude to vypadat elegantněji s vestou, zkusil ji a nakonec unal že je to elegantnější:) Takže nakonec ji mít bude:)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj drahý vestu mít nebude, protože chce kšandy, a kdyby měl na tom ještě vestu, tak by ani nešly vidět..:) Takže jenom košile, motýlek nebo kravata to si ještě nejsme jistí, kšandy a na tom sako..:) ;-)
Odpovědět
můj měl taky vestu a to v barvě obleku, ne kravaty. je to pro mě mnohem elegantnější a slavnostnější a právě když potom sundal sako, tak stále v té vestě vypadal pěkně společensky. záleží, jak mu celý oblek včetně vesty padne. když je "šitý přímo na něj", tak to vypadá dle mého naprosto dokonale na svatbu. něco jiného je, když máš potom obřad a celou tématiku v takovém tom bohémském stylu, tam potom jsou jen kšandy a kalhoty s košilí OK.
Odpovědět
Každému se líbí něco jiného. Vesta obleková nebo barevná nebo bet vesty, to je stejně individuální jako kytice nevěsty, jedna růže, druhá kaly, třetí umělou. Mi osobně se líbí ženich sladěný s nevěstou, takže můj manžel měl vestu a regatu ve stejné látce (mám fotky v albu).
Odpovědět
můj milej zlatej vestu mít nebude. Nemá vyloženě svatební oblek a bílá ženichovská vestička s regatou by k tomu vypadala otřesně a ve stejné barvě jako oblek (a ještě aby velikostně seděla) asi neseženeme. Takže nakonec to máme vyřešený tak, že pokud se nám nepodaří sehnat pásek v barvě bot, tak bude mít kšandy - ty si myslím, že budou vypadat k nějaké extra slim košili s vyhrnutými rukávy na odpoledne docela dobře :-)
Odpovědět
Můj milej vestu mít nebude. On je zastáncem vest, já jsem zásadně proti. Nelíbí se mi to na něm :)
Odpovědět
Profilova fotka
My koupili oblek s vestou, ale stejne si zenich pujcoval svatebni vestu i s kravatou a kapesnickem :-) vesta byla fajn, mohl chodit jen v ni bez saka a porad vypadal elegantne. Bez vesty buch asi volila pokud bychom meli napr. Zahradni party a nebo ve stylu 60. Let. K tomu by se podle me perfektne hodily ksandy :-) ale do toho bych sveho manzela neukecala...
Odpovědět
Koukám, že 100 lidí (nevěst) 100 názorů. no kšandy nebudou, to víme určitě, s tou vestou ještě pořád nevím, uvidéme, co seženeme v polsku :) Díky za názory :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?