Oblek na míru Praha, Středočeský kraj, Plzeň

Nemáte někdo tip, kde nechat ušít hezký oblek na míru? Byli jsme v Bandi a buď se nám to nelíbilo a nebo to přítelovi nepadlo. Pak jsme jen nakoukli do Blažka a Van Graafu, ale tam nám to přišlo drahé. Chtěli bysme cenově tak do 11tis. Díky :-)
Odpovědět
@musilovaromana, ahoj, taky si nechavame sit oblek. Vetsinou se ta cena odviji od ceny latky, nejlevnejsi moznost v Praze jsme nasli v Le Premier okolo 13 tisic, ale hledali jsme podle recenzi a byly to firmy, ktere se tim zabyvaji (myslim sitim obleku a ne obecne krejcovstvi). Jeste bych chtela zduraznit, ze to jsou obleky site metodou made-to-measure, coz je jednoduse uprava hotoveho polotovaru podle postavy. Metoda siti obleku uplne od zacatku se jmenuje bespoke a takove obleky stoji vetsinou od 30 000 a vyse. My si nechavame delat oblek u firmy Galard. Z dalsich, o kterych jsme uvazovali v Praze to jsou Springer, Friendly Suits a Luis Purple. Snad ti to pomuze.
Odpovědět
Přítel si nechával šít oblek u Koutného a byli jsme spokojeni
Odpovědět
@elesse Díky :-) Narazila jsem na jejich web, cena mi přišla přijatelná.
Odpovědět
@elizabethbennet S tím počítám, že to nebude šití od začátku, jde nám hlavně o hezkou barvu, lehký materiál a aby padnul. Na Le Premier jsem na internetu taky narazila, ještě kouknu na ty ostatní. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem módní návrhář a tvoříme i obleky na míru. Cena 11 tis by byla možná u 2 kusového modelu tzn. kalhoty a sako.Při tvorbě obleků používám klasickou krejčovinu a původní technologie zpracování. V případě zájmu mě kontaktujte na telefon 730966009. S přáním krásného dne Michal Marek
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučujeme LePremiere.cz :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?