Oblečení ženicha

Holky, prosím o radu. Bude mít svatbu do vínové barvy. Tak nevím jak sladit žednicha...mám na svatebních šatech takový stříbrný pás, tak nevím jestli bílá košile, stříbrná kravata ať k sobě ladíme...nebo ho ladit k červené kytce, výzdobě. třeba bílá košile, červená kravata...nebo červená košile a třeba černá kravata...prosím moc o radu
Odpovědět
@silvus8 laď ho k sobě...ne k výzdobě, třeba ta stříbrná kravata a do klopy kytka ladící s tvojí a hotovo...
Odpovědět
Profilova fotka
Červeno-bílá kombinace je moc hezká, ladila bych ho určitě ke kytce, černou bych tam vůbec nedávala a myslím, že ta stříbrná by se tam nehodila..
Odpovědět
Nelaďte k ubrouskům...
Odpovědět
@silvus8 já bych ho sladila akorát pomocí kytky na klopě (aby byla stejné barvy jako tvoje kytice), červená košile nebo kravata by mu ubírala na eleganci, to bych nechala spíš pro svědka, ani ta stříbrná košile nebo kravata mi tam moc nesedí, ale třeba by to nevypadalo zle
Odpovědět
Profilova fotka
bílá košile a francouzský uzel vínovo stříbrný
Odpovědět
Profilova fotka
@silvus8 souhlasím s @alenka ... kytka v klope pokud bude ve stejném duchu jako tvá svatební, tak to bohatě stačí při sladění tebe a ženicha... můj ženich bude mít bílou košili a bílou regatu, přide mi to takové slavnostnější...ale každý má jiný vkus a názor že... mrkni se tady: http://www.bandi.cz/obleky/vyber-udrz... (úplně dole se řeší košile a sladění)... třeba ti to k něčemu bude.
Odpovědět
@silvus8 Ženich by měl být sladěný s nevěstou, ne s barvou výzdoby nebo kytice. Dala bych tedy bílou košili a bílou nebo stříbrnou kravatu. Doladí to korsáž, která bude stejná s tvojí kyticí. Barevnou košili bych nedávala, to mi přijde takové málo slavnostní. Můj manžel měl bílou košili a bílo-stříbrnou regatu a vestu a vypadal opravdu elegantně :)
Odpovědět
Dobrý den, určitě doporučujeme ladit s nevěstou. Bílá košile a bílá regata (kravata) se stříbrnými detaily nebo stříbrná regata a kravata, případně i vestička. Opravdu to vypadá elegantněji. :-)
Odpovědět
Děkuji za rady, asi zvolím bílou košili a stříbrno bílou kravatu...vypadá to na obrázku moc pěkně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?