Netradiční oblečení pro ženicha do béžova, do modra - kde sehnat?

Ahoj holky, vesměs jsem tady viděla ze všech fotek, že měli Vaši muži na sobě obleky. Protože mému příteli obleky moc nesluší (je dost malý a oblek ho ještě zmenšuje), líbil by se mi v něčem takovém, co je na obrázku, buď do béžova nebo do modra, ale nikde jsem na nic takového nenarazila :/ všude jsou vesty jen s leskými zády pro oblek. Pokud máte některá zkušenost s šitím obleku, kolik vás ušití kalhot s vestičkou stálo?
Odpovědět
Je to moc pěkné. Já mám taktéž zálusk na něco obdobného. Zatím jsem ještě s pátráním nezačala. Měla jsem v plánu se poradit ve svatebních salonech. Chtěla bych mu oblek pro ženicha půjčit. Obyč obleky se mi na ženiších nelíbí. Nejhorší jsou ženichové v černé...
Odpovědět
Můj manžel měl béžové kalhoty ze Zary, k tomu světle modrou košili a vypadal super. Doporučila bych -ohledně ušití- krejčovství Janek. Šili nám tam košili a byli jsme velmi spokojení. Šíjí i méně formální obleky, takže toto by neměl být problém. Ale třeba nabídka Zary mi v tomhle přišla poměrně pestrá, tak se zkuste poohlídnout třeba i tam..
Odpovědět
Pokud máš blízko do Polska, tak tam mají na tržnicích vždycky hromady obleků, myslím, že půjde i domluvit šití. Ty obleky jsou dostatečně kvalitní a za nízkou cenu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?