Není blbý, aby měl ženich na svatbě klasický oblek?

Profilova fotka
Ahoj, mám takový dotaz...přemýšleli jsme s přítelem o jeho obleku jestli si půjčovat svatební...on má pěkný oblek od Blažka ( klasický do práce) takže by si půjčil jen vestičku, košili bysme koupili i kravatu....co si o tom myslíte??? Není to blbý mít na svatbu klasický oblek??
Odpovědět
Přítel bude mít taky klasický oblek a nevidím v tom žádný problém..aspoň ho pak využije na plesy...
Odpovědět
Můj si koupil taky klasický oblek. sám chtěl aby ho pak mohl nosit i při jiných příležitostech. A mě to teda vůbec nevadí.
Odpovědět
Profilova fotka
No má klasický černý s jemným proužkem tak myslíte že by to k mým šatům šlo??? http://www.beremese.cz/fotoblog/berev... http://www.beremese.cz/fotoblog/berev...
Odpovědět
Profilova fotka
@berev možná bych měla spíš vyfotit ten jeho oblek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já nerozumím tomu, co je v tom případě "neklasický oblek na svatbu" :-D Oblek je oblek, ne? Můj přítel bude mít také oblek a jelikož se bojím, že bude vedro, tak nakonec bez vestičky (kterou jsme ale pořídili i tak)
Odpovědět
Můj Ondra bude mít černý jednoduchý oblek, který si koupil asi rok zpátky, bez vesty. Speciálně na svatbu jsme kupovali jen košili, kravatu a manžetové knoflíčky. Ani pořádně nevím, jaký by měl oblek být aby byl "neklasický"? :)
Odpovědět
Můj miláček bude mít rifle :-) a není co řešit :-)
Odpovědět
A proč by na tom mělo být něco špatného? Navíc kolikrát ani nepoznáš, jestli to je nebo není svatební oblek jinak, než že to napíšou na cedulku (pokud se tedy nejedná o bílé obleky, páč ty se snad ani pro jiný účel neprodávají 8-) ). Muž by se měl cítít taky dobře a pohodlně, takže pokud si sám sebe nechce a nedokáže představit v bílém nebo lesklém tmavém obleku, tak proč ho nutit? Tobě se bude určitě líbit tak jako tak a i kdyby si vzal rifle, tak pokud vy dva se na tom shodnete, pak není co řešit a na názory ostatních bych se vykašlala, je to váš den ;-) !
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Když koukám na alba a vidím, jak některé nevěsty navlečou své miláčky do naprosto nesedících obleků, tak mě zaráží to, že když už chtějí mít manžílky načančaný, tak proč nedají stejnou energii pro výběr obleku, jako dávají do výběru svatebních šatů pro sebe. Takže ať má na sobě člověk co chce, když to nesedí, nebo se v tom necítí, tak je úplně jedno, jestli je to svatební oblek, nebo klasický oblek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?