Nekonfekční velikost obleku, kde seženeme? Nebo ušít?

Ahoj nevěstinky, tak jsme se dnes přesvědčili, že asi oblek na přítele jen tak neseženem. Velké ramena, úzký pas.. krásná postava, ale ne na oblek :) Když už mu sedí rukávy a ramena, tak je oblek zbytečně dlouhý a široký. Chceme pěkně vypasovaný a ještě stříbrný.. Máte zkušenost se šitím na míru, nebo neznáte obchod kde by nám pomohli? nejlépe jižní morava?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zkus Blažka, nechci vypadat, že ho nějak propaguju, ale přítel je totéž, co tvůj - široká ramena a úzký pas a u Blažka vždy sežene. Teď mají navíc velké akce. Přítel chodí v obleku denně do práce a vím, že ty Blažkovské obleky snesou fakt hodně, vydrží. :-) Tak zkuste... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme naprosto stejný problém.Sako krásně sedí ale kalhoty jsou přes stehna malé.Byli jsme v Bandi,dnes jsme prolítli celou Olympii včetně Blažka-tam mimochodem jen samé černé obleky a žádný moderní mladiství takže kalamita :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Muj nastavajici ma take nekonfekcni velikost (i kdyz trochu jinak nez ve vasem pripade :D ), kazdopadne jsme se nakonec vydali do Prostejova protoze tam je koncentrace prodejen s obleky prece jen vetsi nez jinde :-) z konfekce jsme nikde nic nevybrali, ale v prodejne obleku Ševčík siji obleky na miru za stejnou cenu za jakou maji konfekcni velikost, my jsme koukali na obleky za 4tis. a za stejnou cenu ho usiji v potrebne velikosti a k tomu maji akci kosile zdarma
Odpovědět
Taky bych zkusila Blažka ;-) . Manžel tam kupoval a super. (ve Vaňkovce) měli výběr a paní prodavačka hned odhadla jeho velikost a vážně kvalita!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?