Musí mít ženich nutně vestičku? V srpnu mu bude horko

Ahoj holky, myslíte si, že je nutné, aby ženich měl vestičku? Svatba bude v srpnu a tak si myslím, že by mu bylo zbytečně ještě větší horko, ne? Nebo jaký na to máte názor? Díky moc ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Vesticka nutna neni, ale je to pekne a odlisi to zenicha od ostatnich hostu, az si po hostine vsichni sundaji saka. Zenich je pritom stale slavnostni a krasne ustrojeny. Memu vesticka hrozne slusela ;-)
Odpovědět
myslim, ze neni nutne, aby mel vesticku, zalezi to na nem
Odpovědět
Díky za názor, holky. A ještě prozba, mrkněte do mýho alba, je tam přítel vyfocenej v obleku. Jakou vestičku byste zvolily, myslím jakou barvu? Sladit to s kravatou?
Odpovědět
Profilova fotka
Je to jedno, bud cerne nebo modre, ber to podle toho, co sezenes a co mu bude vic sluset.
Odpovědět
ja bych ji asi sladila s kravatou...
Odpovědět
Tak díky, ještě se po ní podíváme a pak uvidíme. Je fakt, že by byl takový elegantnější, ale jestli koncem srpna budou třicítky, tak ho teda lituju :-)
Odpovědět
luci me se libi zenichove v kosili s kratkym rukavem, ve vesticce a v saku...
Odpovědět
My jsme koupili košili s dlouhým rukávem, paní nám říkala že se to hodí víc. Původně jsem chtěla světle modrou a tmavě modrou kravatu, ale nakonec to dopadlo takhle. Ale jsem spokojená, moc se mi to líbí. Petty a ty si představuješ jaký oblek na přítele, světlý nebo tmavý?
Odpovědět
no ja bych rada svetly, ale uvidime, jake vybereme saty pro me, pak se teprve vyberou pro zenicha, aby to k sobe ladilo...
Odpovědět
lucinečko,kukala jsem do alba...to není oblek i s vestičkou?
Odpovědět
Macinko není. Je to jen oblek a kravata. Oblek má 2 knoflíčky, líbilo se mi to víc. Přítel má hodně široký ramena a oblek se 3 knoflíčkama, to nebylo ono.
Odpovědět
četla jsem na srpnu,jak to vypadá...ale zase za tu cenu a hlavně,jestli mu padl a líbil se....
Odpovědět
Článek se načítá
jinak pokud by se vestička sehnala stejná jako oblek,tak by to bylo super...neptali jste se v OP Prostějov?..nebo pak na denním světle zkusit vesti barevně ke kravatě.....
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme meli oblek i s vestickou z OP Prostejov Malenovice. Super obsluha. Pani na nej koukla a druhy oblek byl ten spravny. Je taky s prouzkem, ale uz po me nechtejte s jakym. Oblek i vesticka jsou videt v albu. Jak se vam libi nase fotky? ;-)
Odpovědět
Ještě jsme se neptali, páč mě ta vestička vůbec nenapadla, až doma. Ale nepovažuju to za nutnost, spíš si myslím, že by mu v tom bylo vedro, jen jsem tak sondovala co vy na to. Určitě ženich ve vestičce vypadá elegantnějš, ale ten můj nesnáší obleky a kravaty a celý to pro něj bude "utrpení," takže trápit ho ještě vestičkou...
Odpovědět
Profilova fotka
ja se urcite primlouvam za kosili s dlouhym rukavem a vesticku...kdyz se sunda sako a neni vesticka, tak ta kosile je vetsinou pomackana, zpocena a je to videt, s vestickou to porad vypada upravene:) a kdyz mu bude vedro, tak si vyhrne rukav a da si neco studeneho:) a pokud mu bude jo vedro, tak bych vzala nejakou kosili jako rezervu...
Odpovědět
Profilova fotka
Je to fakt. S tim horkem a eleganci. Vesticka vypada velice slavnostne. A cene obleku to neni ta nejvyssi polozka...
Odpovědět
ale zas může sundat sako a pořád bude vypadat dobře...ale jestli se v tom necítí,myslím,že to nutnost není.....fotil se dobrovolně?ví,že to je do alba?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Muj zenich se v saku jenom ozenil a jeste trochu pofotil. Pak uz pobihal jenom ve vesticce. Teda az po pripitku a obedu. Vypadal celou dobu k svetu. 8-)
Odpovědět
Macinko, jo,fotil se dobrovolně, ikdyž remcal :-D A o tom, že je to do alba ví, dokonce jsem mu to ukazovala, jak to vypadá, jestli s tím souhlasí. Nabídla jsem mu, že mu klíďo zamažu obličej, pokud se nechce ukazovat, ale prý ne :-) To jsou my pokroky...
Odpovědět
Profilova fotka
lucinecko, tak to obdivuju, ten muj by to asi neudelal:)
Odpovědět
Imzadi, já jsem z toho taky překvapená, páč když jsem sem poprvé umístila naši fotku, tak byl doma hroznej cirkus, že nás tam všichni poznaj a tak jsem si to změnila jenom na sebe. A teď na tu změnu taky docela čučím. :-)
Odpovědět
Jinak jsem ještě tak zběžně prolítla pár alb a většinou má ženich oblek se 3 knoflíčkama a vestičku. Toť otázka, jak by vypadala vestička v obleku se 2 knoflíčkama.
Odpovědět
to chce asi to vyzkouset...
Odpovědět
Asi jo. Když budem mít někdy chvilku, tak se tam zkusím ještě zeptat a případně můžem ještě něco zkusit. A on se přítel tak radoval, že už to zkoušení a nákupy má za sebou :-D
Odpovědět
no ale vzdyt ta vesticka neni nutna, pokud ji on nechce, tak je nesmysl mu ji nutit, jen proto, ze se to na svatby nosi....
Odpovědět
On ji vyloženě neodmítá, jen si myslím, že by už z dalšího nakupování nebyl zrovna nadšenej. Ale uvidíme, ještě to proberem ;-)
Odpovědět
Lucinecko, jestli můžu doporučit tak oblek s vestičkou. Manžel nejdřív protestoval, ale pak byl maximálně nadšený a teď když prohlíží fotky neustále opakuje jak to bylo super, že si ji vzal. Opravdu se liší od ostatních svatebčanů a v klidu si může sundat sako. :-)
Odpovědět
Díky, Luckies za typ. Když to tak čtu tak vestička vyhrává :-) Dneska se tam půjdu mrknout a poptám se a když tak tam příště dotáhnu i přítele.
Odpovědět
Já vestičku moc a moc chtěla, ale bohužel jsem k ní ženicha nedonutila ;-( Než aby se celou dobu na mě mračil, radši jsem to vzdala :-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?