Máte zkušenosti s oblekem od Móda Prostějov?

Profilova fotka
Ahoj holky, mate nejaka zkusenosti s oblekama od Moda Prostejov? Chceme se jet s nastavajicim podivat do prodejny, ale radi bychom slyseli nejaky nazor, jake jsou zkusenosti. Nechceme, aby se mu pri hostine treba rozpadl :) Predem moc dekujeme
Odpovědět
Ahoj. My jsme odtud manželovi koupili oblek i s vestičkou. Vybrali jsme značku Ševčík a vše bylo v pohodě a vypadá moc pěkně. Cena byla taky milá - 3700,- :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jestli se chcete jet podivat do Prodejny v Prostejove, tak zrovna nastivte prodejnu i Koutny, mohu jen doporucit. Maji otevreno cely tyden, byli sme tam v sobotu, byl tam sice blazinec lidi, ale vybrali sme a nikde bysme nesehnali lepsi za ty penize. Stal nas 3000
Odpovědět
Můj nastávající i švagr a vlastně i tatínek si tam všichni vybrali obleky. Můj dokonce už druhý a v šechny jsou ve velmi dobré kvalitě a provedení. Za sebe říkám, nebojte se toho. Pokud vím, prodávají tam i obleky od výrobce Blažek, ty jsou o něco dražší než přímo OP a mají trošku luxusnější materiály. Tak možná, že je to pro vás..Zkuste. U nás ve Starém Městě jsou super prodavačky a vyhoví ti klidně i po hodinovém zkoušení..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Jen bych chtěl upozornit, že "Móda Prostějov" a "OP Prostějov není totéž". Mám pocit, že v diskuzi výše se toto zaměňuje. Dále v případě "Móda Prostějov" se můžete setkat s polskou výrobou, kde jsou saka zbaveny původních nášivek a opatřena (velmi okatě) nášivkami "Móda Prostějov". Ceny jsou vesměs příznivé, ale materiál ani zpracování nepřevyšuje východní produkci, kde jsou ceny mnohdy i níže. Nevím zda jsem měl smůlu na nepříliš férový záměr nějakého podnikavce, ale tento neseriózní přístup mě od sebevýhodnějšího nákupu odradil. Dobře to poznáte podle štítku materiálu u kalhot, kde jsou polské popisky. Cena obleku udajně 8000 Kč, po slevě 4000 Kč.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?