Ležérní ženich, máte nápad?

Profilova fotka
Holky, ráda bych ženicha ležérního, ale nenašla jsem zatim potřebné fotografie pro inspiraci. Představovala bych si kalhoty, košilu, třeba vestičku, boty také ležérky, klidně i nějaké kecky...nemáte nápad jak to dát dohromady?
Odpovědět
Profilova fotka
@pajdalena Zde http://blog.originalnisvatba.cz/2013/... je na téma ženich článek, kde by se pár fotek našlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo taky zde najdete hromadu inspirace, jak na ležérního ženicha: http://www.issuu.com/youandmemag/docs... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc, holky! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tenhle byl můj :-p
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ano, presne takove obleceni se mi libi, venkovsky styl, nic draheho ale je to vkusne :)) a clovek zato neda majlant
Odpovědět
Jo jo taky se mi takovy svetby libi :) a sehnat obleceni je nato snadne, ani nevesta nemusi mit zadne honosne saty
Odpovědět
Takhle vypadal můj manžel na svatbě. ;-) Byla to paráda, všem se to líbilo..
Odpovědět
Za mě teda děs a hrůza tento styl, nevidím na tom nic originálního. Chlapi v tom vypadají jak burani, sláma jim čouhá z tenisek :-p Nějak si k tomu nedokáži představit ani nevěstu....
Odpovědět
@windy1 Možná by to chtělo víc pochopení a vcítění.. Ne každému se líbí vše, ale proč hned urážet ty, kterým se líbí něco jiného??
Odpovědět
@odlaska Nevím proč to berete hned jako urážení, jen vyjadřuji názor. Nejsme snad na vietnamské tržnici, aby se muselo na všechno říkat ,,sluší sluší moc sluší pane,, :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky na svatbě nechtěla tučňáka. Bylo to na hradě a na statku, tak proč ty lidi šněrovat. Bekovka by se mi na něm teda nelíbila, ale myslím, že slavnostnější ležérnost poplatnou místu a stylu svatby jsme do toho taky vtěsnali.
Odpovědět
@windy1 No slova jako "burani", "sláma čouhá z bot" beru jako hanlivé. A nikdo Vás nenutí chválit. Maminka ale vždycky říkala, že pokud nemůžeš říct nic hezkého, tak radši neříkej nic.. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@odlaska Moc nerozumím tomu, proč když jste chtěli docílit vesnického stylu, že se pak rozčilujete, když to pak i někdo tak nazve. Nenutíte mě chválit, nutíte mě mlčet 8-) Prostě jsem vyjádřila svůj názor. No to musíte mít v životě dost obtížné, když můžete říkat jen hezké věci ;-)
Odpovědět
Obrázky v této diskuzi dokazují, že to, co na pinterestu vypadá možná úchvatně (i když osobně nepochopím, proč má dospělý muž problém obléct si oblek na vlastní svatbu), v českých poměrech vypadá poněkud buransky a komicky. Kdyby to oblečení aspoň ladilo, sedělo, nebo kdyby na to měl ten chlap postavu a osobnost, možná by to taková hrůza nebyla. Určitě by ale nadělalo míň škody, kdyby si vzal klasický oblek a nevymýšlel něco, na co nemá, respektive, do čeho do dotlačila nesoudná partnerka.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych na ležérním zenichovi neviděla nic špatného, ale vynechala bych všechny ty rádoby zdobne prvky typu ksandy, barevné tkaničky, elegantní korsaz a vše nejlépe dohromady s puntikatou kosili... přijde mi to preplacane a už to není ležérní, ale kýč. Bude-li svatba na louce, nevidím nic špatného na lnenych kalhotech a jednoduché bílé košili apod. Byla jsem na svatbě v autodilne a ženich byl také takhle jednoduše (tmavě kalhoty a bílá košile (vrchni) s drobným zdobením na kapsicce. Jednoduché, čisté, k tomu nevěsta s jednoduchými šaty s drobnou kytičkou. Kluci s ksandama vedle slehackovych nevěst působí opravdu směšně kolikrát. Takže bych se určitě držela toho, že méně je více :)
Odpovědět
@windy1 To každému z vesnice říkáte buran? Vy jste určitě z velkoměsta, co? :D No nic, gratuluji, nandala jste mi to.. Tímto končím konverzaci s Vámi, protože bych opravdu nerada řekla něco ošklivého.
Odpovědět
Pro příznivce ležérnosti - určitě je pěkné, když je ležérní i nevěsta. S klasickými šaty typu "dort" to nebude vypadat tak hezky.. Už jsem přidala fotky, mrkněte pro inspiraci, pokud chcete. ;-)
Odpovědět
koukni se ke mně do alba, manžel měl tvídovou vestu, tmavě modré oblekové kalhoty, světle modrou košili, motýlka a polobotky + kapesní hodinky, vypadalo to krásně. Záleží, jak se to pojme. Myslím, že i tento styl může být velice vkusný. Já byla z manžela nadšená a jako vesnický buran rozhodně nevypadal. Obleky nosí běžně do práce, takže to pro mě byla příjemná změna. :-)
Odpovědět
Když ono to chce trochu citu,už jsem viděla i ženicha který měl klasický oblek,k tomu barevného motýlka a kecky s tkaničkou v barvě motýlka a to teda rozhodně nebyla ležernost ,ale totální nevkus... Myslím,že léžernost rozhodně nespočívá v teniskách..Za mě kalhoty,košíle,polobotky + vesta případně kšandy,jsou ideální volbou..samozřejmě ale záleží na místě svatby a hlavně na šatech nevěsty.
Odpovědět
@digi94 Tvému manželovi (a i tobě) to slušelo, ale upřímně, je to asi první ženich v podobném stylu, o kom si to myslím, co jsem zatím viděla tady na beremese. Má na to postavu, umí to evidentně nosit a všechno to pořád vypadá elegantně, a ne jako z pohádky na ČT1 o Hloupém Honzovi :-D takže ano, zjevně to jde, jen to chce zapojit vkus a rozum...
Odpovědět
@stastnevdana Vidím to úplně stejně :-)
Odpovědět
@qetinka86 jéé, děkujeme za chválu ;-)
Odpovědět
No, zde vídám vkusných ležérních ženichů opravdu málo. Viz fotky z diskuzi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?