Kravata a ponožky ?! Při sjednocení se svatební kyticí ?!

Ahoj, prosím nikde jsem nenašla obrázek jak by to vypodalo, když by byla do barvy jak kravata,tak ponožky...nebo by bylo lepší dát pouze jedno z toho do barvy ke kytici ?! Jak jste to měli Vy ?! Díky za odpovědi
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli červené jak ponožky, tak kravatu i kytku :-) Kdyžtak mrkni do alba :-)
Odpovědět
Ahoj, přimlouvala bych se jen za kravatu.Čeho je moc, toho je příliš. Když vidím ženicha v růžových ponožkách, jak se tváří "vesele", trpím s ním... http://www.askmen.com/fashion/fashion...
Odpovědět
Já osobně bych nedávala ani barevnou kravatu, ani ponožky, jediné, co by ladilo s barvami by byla korsaz. Podle mě na mužích daleko lépe vypadá třeba stříbrná či krémová kravata než třeba červená nebo růžová, to samé, pokud ponožky zaniknou a nesvítí u každého kroku. Pokud už nutně barvy, tak navrhuji spíše tkaničky do bot.
Odpovědět
Ahoj, taky plánujeme pouze barevnou kravatu a tkaničky do bot...Je to malý detail, ale nic , co by křičelo ;-)
Odpovědět
Ahojky, my jsme také původně chtěli barevně sladěnou kravatu i ponožky. Nakonec jsme uznali, že stříbrná kravata je pro ženicha taková svátečnější a sladěné kravaty do barvy svatby měli jen svatebčané. A ponožky jsme využili jen na focení :-)
Odpovědět
my jsme viděli sladěné tkaničky a to se přítelovi zalíbilo :) kravata bude bílá nebo krémová
Odpovědět
Jen takový postřeh - podle etikety se NEMÁ slaďovat barva nevěstiny kytice a ženichovy kravaty. Ženichovo oblečení může být sladěno s oblečením nevěsty, ale NIKOLIV s barvou její kytice, protože není součástí jejího oděvu. Když má nevěsta krémové šaty, měl by mít ženich krémovou kravatu, nikoliv červnenou, protože nevěsta má červenou kytici... Ale samozřejmě asi věc názoru a osobního vkusu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady mas jednu nasi :-) http://www.beremese.cz/blog/marketaaj...
Odpovědět
Profilova fotka
a měli vaši ženiši barevný ponožky celou dobu nebo si je prohodili jen na focení?
Odpovědět
Neni prasteny myslet na barvu ponozek? Nechci se nikoho dotknout,ale zenichum stejne videt nakonec nejsou...a to sladovani barvy zenicha a nevesty,je to kazdyho vkus,ale neprehanela bych to...ja na svatbe mela snehove bile saty,modry nahrdelnik,kytici svetle ruzove ruze,manzel mel modrou kravatu i kosili,a vypadalo to krasne,i na fotkach :-)
Odpovědět
Méně je více. U svateb je to zoufale vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli v barvě kravaty stuhu na kytici a pak já modré boty a manžel ponožky, záleží na tom, co se každému líbí...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?