Košile - stačí mít jednu?

Profilova fotka
Ahojte, chtěla bych se zeptat, jestli měl ženich pouze jednu košili na svatební den, nebo jste měli nachystanou další košili na převlečení? Děkuji za rady.
Odpovědět
@maky91 Ahoj, my chystame urcite dve, kdyby doslo k jakekoli "nehode" (propoti, pokeca se jidlem treba). Obe budou stejne.
Odpovědět
@maky91 Ahoj, my sme mali nachystane dokonca tri - svadobnu, rezervnu, ak by doslo k nejakej nehode, ci uz s jedlom, pitim, alebo by bola prepotena. Okrem toho sme mali nachystanu jednu s kratkym rukavom na tancovanie po polnoci. Vyuzili sme vsetky tri :-)
Odpovědět
Určitě aspoň dvě.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít jednu slavnmostní bílou s menž knoflíčkama na obřad a hostinu, druhou asi s krátkym rukávem na zábavu. Obřad je v 10, tak by asi chudák celej den s dlouhym rukávem nedal....to nemluvim o tom, že co mu upadne, přistane na břiše:_D....a mně na prsou:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme dvě stejné a jednu rezervní :)
Odpovědět
Po naší zkušenosti s propocenou košilí doporučuji dvě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
urcite aspon 2, predsa len sa muzi viac pri tanci potia...
Odpovědět
Profilova fotka
Když je v létě vedro a je obřad venku, tak to se pak chce převlíknout i před hostinou ;) No a pak na večer určitě ještě jednu nebo dvě, klidně i neformální pohodlnější, ale to záleží v čem se bude cítit dobře :) Taky je dobrý nepodcenit materiály, kvalitní lehká bavlna je rozhodně lepší volba než jakákoliv směs s umělým polyesterem. Já si jako fotograf taky beru vždycky dvě košile :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?