Košile pro ženicha. Může být s krátkým rukávem?

Jak je to prosím s košilí pro ženicha. Může být s krátkým rukávem nebo je to jaksi společensky nepřípustné a i v létě musí mít dlouhý rukáv? :-N Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo nic nemusi :-)
Odpovědět
kratky rukav je nepřiustne měl nosit dlouhy rukav
Odpovědět
Můj nastávající má krátký paní co nám prodávala oblek i košily říkala že to ničemu nevadí že v létě je to lepčí:)
Odpovědět
Můj taky říkal, že jestli bude muset mít dlouhý rukáv, tak že bude nervní, že to nesnaší. :) Myslím, že je důležité aby se člověk cítil v pohodlně a užil si to a pokud nechce košili s dlouhým rukávem, tak nutit ho nebudu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel měl taky krátký rukáv, protože dlouhý nesnáší a v létě se v něm fakt pařit nechtěl... a pod sakem to stejně nejde poznat...
Odpovědět
slysela jsem,ze je to fopa, kdyz ma zenich kratky rukav, i kdyz je leto...ale muze si ty rukavy pak vykasat ni? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Do obleku by krátký rukáv neměl být, ani v létě. Není to vhodné ani když se jedná o neformální oblečení. http://www.4-construction.com/cz/vzor...
Odpovědět
Profilova fotka
košile s krátkým rukávem do obleku nepatří, ale samozřejmě je to každého věc, dneska už je možné vidět i tenisky a oblek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně dlouhý rukáv. Ten krátký fakt nevypadá vůbec dobře a není pravda, že to nejde vidět. U nás to měl svědek a vidět to fakt je, zvlášť u podpisu to vypadá fakt blbě. Doporučuju, pokud bude vedro, tak pak po obědě spíš zahrnout rukávy než krátkou košili.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle spolecenskych pravidel by mel byt dlouhy, ale pokud se v tom neciti, nenutila bych ho. Je to den, ktery si mate uzit oba a rozhodne jeho krasa a vyjimecnost nestoji na tom, jestli ma zenich kratky, nebo dlouhy rukav :-D Muj muz mel kratky, me to nevadilo a on se citil pohodlne a spokojene.
Odpovědět
já hlasuju taky pro dlouhý. krátký jde vidět dost, když se člověk hýbe a vypadá to hloupě.
Odpovědět
Profilova fotka
V létě rozhodně krátký, určitě to pak vypadá líp, než vykasaný dlouhý :-p
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem taky pro dlouhý
Odpovědět
Profilova fotka
Delší možná vypadá líp, ale myslím, že v dnešní době, kdy se sází hodně i na originalitu ten krátký rukáv vůbec nevadí. Navíc každý tady nevěstě říká, že je důležité, aby se v šatech cítila dobře a pohodlně, tak proč se tak nemůže cítit i ženich? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem pro dlouhý rukáv..
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se líbí vykasané rukávy a ženich s tím nemá problém, takže u nás bude dlouhý :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
no myslím, že je důležité, aby se drahý cítil pohodlně. Nejdeme na večeři s prezidentem! Tudíž byť etika vyžaduje něco, ženichovo pohodlí je pro mne přednější. Taky se nebudu vdávat v rukavicích, byť bych dle bontonu k dlouhým šatům měla mít dlouhé rukavičky. Takže bude krátký, stejně po povinných tanečcích bude lítat jen v košili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim si, ze je to vase vec. Na nejakou etiketu bych se vyprdla, ta je mi naprosto ukradena, ale osobne se mi kratke rukavy k obleku nelibi. Nevim proc:-) Budeme se brat na Mauriciu, kde se spousta lidi bere v lezernejsim obleceni, ale drahy stejne bude mit kosili s dlouhym, chce to i sam. Opravdu zalezi na vas - na tom, co chcete. Jestli to nevadi vam, at si zbytek trhne:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my meli svatbu 18/8/2012 ve dve, bylo 30 stupnu a vice. Zenich mel dlouhy rukav a sako. Vedro bylo vsem, ale krome obradu, kdy na nas tu chvili fakt parilo, se to dalo. Vubec si nestezoval, ani ho nenapadlo to nejak resit - deje se toho vsude kolem tolik, ze nejaka kosile... Meli jsme nachystanou s kratkym rukavem na prevleceni, stejne jako saty pro me, ale zapomeli jsme to doma:) Osobne se taky priklanim k dlouhymu rukavu - alespon pres obrad a foceni.
Odpovědět
Na obřad a focení by měla být s dlouhým rukávem, pak se může převléct , ale jak už bylo psáno - jak si to kdo udělá, tak to má, jestli se líp cítí v krátkém rukávu, tak ať si vezme s krátkým. Je ale pravda, že na fotkách vypadá lépe dlouhý rukáv.
Odpovědět
Ne, ne, ne , svadba je společenská událost , která má určitá pravidla a krátký rukáv určitě ne ani v létě. Do slavnostního obleku se krátký rukáv nenosí.
Odpovědět
Podle etikety by měl být rukáv dlouhý. Nicméně je to každého věc a pod sakem to obvykle vidět není...a převléct se dá v nejhorším případě po obřadu vždycky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja kratky nesnasim vseobecne...Libi se mi kdyz ma chlap dlouhy a vyhrnuty....Takze manzel mel dlouhy,ale jemu to neva tesil se na knofliky jak dite;-) Navic mel vesticku a byli jsme domluveni,ze kdyz bude vedro tak bude jen v ni a kosili a to by s kratkym vypadalo fakt blbe.Nakonec tak vydrzel az do rana ani se neprevliknul..B-) Ale kazdy at to ma jak citi za vhodne...na fotky bych taky dala dlouhy, jenze kdyz se v tom nebude citit tak to bude na....:-)
Odpovědět
Měl by být dlouhý rukáv a dokonce delší než rukáv saka. Já bych chtěla, aby měl ženich dlouhý rukáv, hlavně se mi moc líbí manžetové knoflíčky. Ale on nechce, takže ho nebudu nutit, aby se cítil dobře. Možná že ještě přistoupí na variantu přes obřad a focení a pak se převlékne. Vestička se mi také líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě , je to jedno, ano pravidla mluví tak, ale podle mě by jste si ten den měly užít oba, pokud by se muž necítil dobře v dlouhém, myslím, že by si to ani neužil, dneska je vkusná originalita,proč musíte mít vše tak jak předepsala nějaká pravidla našich babiček a dědečků???Myslím, že to je každého věc..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?