Košile pro ženicha bílá nebo smetanová, kde ji seženu?

Zdravím, sháním košili pro ženicha, bílou nebo smetanovou (ještě jsem se nerozhodla, jak to bude laděný :-) , za nějakou rozumnou cenu, nechce se mi dávat za košili 1500 jen proto, že na ní je značka. Máte nějaký tipy?
Odpovědět
1
2
Tak od někoho kup. Jakou má budoucí muž velikost košile?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@dubenka23 celkem levná :-) http://www.paveni.cz/produkt/panska-k...
Odpovědět
my jsme porizovali vsem chlapum (zenich a oba tatinkove) kosile ve friends a rebels, cenove kolem 500-600, dlouhy rukav
Odpovědět
Teda díky za rady, jsem nečekala takovou odezvu :-) budoucí muž má tučím vel. 41, chtěla bych raději novou. Určitě dlouhý rukáv, krátký je moc neformální a zas takovou svatbu mít určitě nebudem. Teď mi ale došlo, že jsem tady na forku komusi radila kravatu z Assante, která se mi líbila a oni tam mají i košile, tváří se to dobře, i cena, máte někdo osobní zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Košili jsme kupovali stejně jako oblek v Bandi Vamos. Košile s francouzským rukávem stála tuším 699,- Kč. A manžel, který nesnáší košile s dlouhým rukávem a plánoval, že se po obědě převlékne do košile s krátkým rukávem, v ní nakonec vydržel až do konce a hlásil, že takovou košili chce ještě minimálně jednu :-)
Odpovědět
Ahojky, manžel měl košili od Assante minulej rok na svatbě kamarádů a dobrý, on teda není moc košilovej typ, má raději neformální styl a dostat ho do obleku je fakt umění, takže sem mu vybrala raději 100% bavlnu a přežil to:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlevnější košile mají v tescu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je zajít do malého obchůdku s pánskými obleky. U nás je Atal-Bohemia a tam jsme koupili košili za 450 Kč, a to je 60% bavlna.
Odpovědět
Jo, malý obchůdky mám taky ráda, nejsem si jistá, jestli na výběr svatební košile by zrovna Tesco bylo vhodný, i když vím, že ceny oblečení mají fajn. Teď už jenom donutit přítele, aby si šel tu košili někam vyzkoušet, však víte jak to je - chlapi a nákupy :-D Říkala sem si, že bych třeba i objednala přes internet, ať nemusíme nikde obcházet....
Odpovědět
Profilova fotka
Já kupovala košili v Atelieru Mahdall v Brně, stála sice 1500 Kč, ale rozdíl oproti levným košilím značný a hlavně my chodíme často do divadla nebo na plesy, tak ji manžel užije i nadále. V Assante jsou hezký košile za rozumnou cenu, taky tam někdy kupujeme košile.
Odpovědět
Já mám právě k drahým košilím trochu nedůvěru, protože budoucí potencionální tchán si jednu dražší koupil a za tu cenu teda nestála, brzo se na ní udělaly žmolky. Ale možná to byla zrovna náhoda. I když bych se dražší košili nebránila, kdybych věděla, že ji využijem, jenže to vidím tak na svatbu, možná někdy na cizí svatbu a pak asi až na pohřeb:-)) Mrknu na to Assante... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kromě košile jsme u Mahdalla koupili i vestičku s regatou, oblek a boty. Kromě Assante má manžel několik košil od Mahdalla a naštěstí nikdy nebyl problém. Je to sice trošku vyšší cenová kategorie, ale cokoli u nich koupíme, vydrží daleko déle než levná varianta. Manžel je hrozný ničitel bot a jedině boty od Mahdalla má už pět let a pohodička, stále drží pohromadě :-) Košile taky vydrží několik let jako nové a to je nosí často.
Odpovědět
Tak jsem našla eshop Assante, ale zas jsem na vážkách - mám raději jít po 100% bavlněné košili, nebo je kvůli údržbě lepší kombinace ployesteru a bavlny? čistě bavlněná bude určitě příjemnější, je to hodně velkej rozdíl v mačkavosti materiálů? S polyesterem mi přijde taková slavnostní tahle http://www.assante.cz/e-shop/kosile/K... ze 100% bavlny tam mají klasiku http://www.assante.cz/e-shop/kosile/K... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme smetanovou z Bandi Vamos za 700Kč.
Odpovědět
Já osobně mám raději pohodlný a přírodní materiály, takže bych byla pro bavlnu....záleží, jak moc se tvůj nastávající potí a jak moc velkej je "cíťa" na osobní pohodlí, jako na žehlení je materiál s polyesterem určitě lepší a myslím si, že i dýl vydrží, bavlna se přecejen víc sepere... ;-)
Odpovědět
Myslím, že by to mohl přežít, zas tak moc se nepotí. Mám raději věci, který se dobře udržujou a navíc nesnáším žehlení, takže by byla lepší ta líp žehlitelná:-)to je ta moje nerozhodnost, mám to tak se vším, jakejkoliv důležitější nákup musím důkladně prodiskutovat a pak se stejně nemůžu rozhodnout.
Odpovědět
My sehnali nádhernou košili s manžetama v Marks & Spencer. Navíc jsme natrefili na strašně milou obsluhu a když jsme řekli pro jakou příležitost sháníme, začal nám mladík snášet vše co bylo vhodné. Nakonec jsme odešli se dvěma bílýma ve slim střihu, manžel má 40 až 41, jedna byla bez manžet a druhá s, nakonec vyhrála ta slavnostnější a byla fakt bezva.
Odpovědět
Tak sem o víkendu hodila řeč s nastávajícím, a že by raději bavlněnou, nic moc načančanýho a jinak je mu to jedno :-) typickej chlap ;-) prý ať mu něco koupím, hlavně aby se nemusel o nic starat. To je fakt dobrý:-)) Takže sice věřím, že je lepší varianta jít přímo do obchodu a vyzkoušet, ale nevím jak ho tam dostat, je pořád v práci a nakupuje jen v sebeobraně :-)takže asi bude volba přes net.
Odpovědět
Tak mu kup tu Assante, z vlastní zkušenosti můžu říct, že tam je dobrej poměr cena/kvalita a kdyby to náhodou nesedělo, tak určitě půjde vyměnit. A koukala sem, že mají i různý doplňky (rukavice, boxerky, ponožky), tak můžeš za jedno poštovný koupit víc věcí - já to aspoň tak dělám, protože mi je vždycky líto utrácet poštovný za jednu věc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
u assante se mi moc líbí ta barva champagne ale jsou tam hezké košile i od Friends and Rebels asi se neudržím a mému drahému jednu nebo dvě koupím ;-)
Odpovědět
deniskablue- říkáš champagne? A Assante má nějakej hezčí odstín než třeba jiný košile? nebo se ti prostě líbí ta barva jako taková u jakékoliv značky. Já se totiž nemůžu rozhodnout jestli bílou klasiku nebo právě champagne. A Friends and Rebels je nějaká dobrá značka? Nebo s ní máš dobrý zkušenosti? (to je jak u výslechu cooo:-))
Odpovědět
osobně ti doporučuju champagne, ale je to můj subjektivní dojem, rozhodnout se stejně nakonec musíte sami ;-) je taková měkčí a příjemnější pro oči, než zářivě bílá. Hlavně si ale nenech do vlastní svatby od nikoho moc kecat, ať pak nejseš zklamaná, že máš sice spoustu věcí podle rad ostatních, ale vlastního nic ;-) Jinak manžel měl právě ten minulej rok na kamarádově svatbě tuhle http://www.assante.cz/e-shop/kosile/K... s tím jemným proužkem, ale právě v barvě champagne a vypadala moc pěkně. :-)
Odpovědět
Jo a sice to do tohohle tématu nepatří, ale doporučuju ať mrkneš i na jejich nabídku ponožek, sou to jedny z nej, co sem měla - už je u nich nakupuju pravidelně. Ono se to netváří jako důležitej kus oděvu na svatbu, ale když se chlapovi budou shrnovat fusekle v botách a tlačit, tak se pak může tvářit jak kakabus ;-) to jen tak na okraj...
Odpovědět
Jojo, to se snažím, dělat si to podle svýho, ale jsem v hodně věcech nerozhodná, tak to je občas sranda :-) Ještěže nastávajícímu je to poměrně jedno, jak to bude a nechává to v mé režii, i když bych občas nějakou radu ocenila. No, ale začíná mi to ukazovat na champagne košili a nějakou světlejší kravatu k tomu, líbí se mi takový ty se vzorkem třeba kytek. Na ponožky se taky podívám, je fakt, že to jsem zatím neřešila, ale je fakt, že přítel nosí převážně takový ty trekingový ponožky a ty by asi nebyly nejvhodnější ;-)
Odpovědět
@dubenka23 Bandi Vamos, cena košile kolem 400 korun :-)
Odpovědět
To víš, maličkosti dělají divy - pokud mohu poradit, tak mě se na chlapa osvědčily ty antibakteriální se stříbrem, dobře sajou pot (což je na svatební den fajn, tam se určitě zapotí ;-) )a sou moc příjemný, nikde se nekrabatí, ale nestahujou. http://www.assante.cz/e-shop/ponozky/... A v kravatách máš koukám stejnej vkus jako já, mě se taky nejvíc líbí ty různý tkaný vzorovaný, až mě někdy mrzí, že chlap nenosí tohle oblečení častěji, nebo spíš, že není víc příležitostí, nakupovala bych jak zběsilá ;-)
Odpovědět
Asi si začnu dělat seznam, který obchody oběhnout a kde všude na co mrnout, mám v tom už trošku hokej:-))Ponožky asi nejlépe černý k šedýmu obleku a champagne košili? A kravatu myslíte nějakou tón v tónu, třeba dobéžova nebo zkusit nějakej kontrast? Já plánuju šaty champagne a doplňky asi do modra. ..no, není to jednoduchý to všechno naplánovat a zkombinovat, zvlášt pro nerozhodnou osobu jako jsem já ;-)
Odpovědět
Pokud máš základ champagne a doplňky domodra, tak určitě doporučuju kravatu modrou, champagne by byla sice taková decentní a univerzální, ale zase by zanikla, lepší bude barevnej akcent. I kvůli fotkám, bude vidět, že patříte k sobě :-D
Odpovědět
Asi máš pravdu, bude to i takový veselejší. Zatím mám tři favoritky 1. ta se mi líbí asi nejvíc http://www.assante.cz/e-shop/kravaty/... 2. tahle je taková dobře výrazná http://www.assante.cz/e-shop/kravaty/... 3. a tato taky není špatná http://www.assante.cz/e-shop/kravaty/... ale napřed musím vybrat doplňky pro sebe a kytku, abych doladila odstín kravaty. Nebo naopak?:-))
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?