Košile na manžetové knoflíčky pro velkého ženicha

Holky, prosím, pomoc. Nenapadlo mě, že to bude takový problém, sehnat pro přítele bílou košili se zapínáním na manžetové knoflíčky. Potřebuje velikost cca 49/50, dokonce možná prodlouženou délku. Tak jestli mi, prosím, můžete poradit, kde bych ji sehnala, nebo někde, kde by ji nám ušili na míru a nestálo nás to několik tisíc. Jediné, co jsem našla, tak s jemným bílá s proužkem na kravatak.cz od firmy Arikos, už jsem jim psala, tak uvidím, ale stejně asi budou krátké rukávy :( A navíc, nějak se mi nelíbí ten proužek, co myslíte? Děkuji
Profilova fotka
Zkus TM Lewin, na míru bych počítala všude tak 2 tis. za kus
@barbora_b To je ale asi jen kamenná prodejna, že? Ještě bych měla dodat, že jsem z Olomouce a jezdíváme do Ostravy a Brna, takže nejlépe něco v okolí těchto měst.
Profilova fotka
Jo a je v Praze, ale tyhle košile koupíš ještě výhodněji na britském eshopu. Teda, výhodněji, pokud budete brát víc kusů. Jinak se obávám, že někde v Ostravě v kamenném obchodu sotva najdeš, co hledáš. Leda fakt poptat u někoho to šití na míru , v Praze seženeš košili za ty 2 tis, na míru, takže u vás to bude možná ještě méně.
Profilova fotka
@lacime a nezkoušela si firmu Bandi? ta je v Ostravě i v Brně a mají velký výběr,snad by ti i potřebnou velikost objednali,jinak se zeptej holek tady http://www.beremese.cz/diskuse/tema/h...
Profilova fotka
Doporučuji Bandi, my jsme tam koupili vše... Košile bílá, manžety a mají velký výber velikostí i délek, stála myslím 800,- což je paráda. Příjemný personál a snaží se maximálně vyhovět. Je to v Brně- Václavská 5 kousek od nemocnice svatá Anna... ;-)
Profilova fotka
No já Bandi nedoporučuju :-( Košile jsou z umělotiny (myslím si, že správná košile má být z bavlny, jinak je nepříjemná, kro když jsou vedra). My jsme si v Bandi chtěli objednat kravaty pro mládence a bylo nám řečeno, že to vozí z číny a co jim přivezou, to jim přivezou, nemůžou si nadiktovat, co přesně chtějí (i když zkusit to mohou, ale nám to bohužel nevyšlo)
Profilova fotka
švagr má košili ze 100 % bavlny a má sestra je nanervy když to má žehlit, my máme z 15% poli. a je to právě pro tu pružnost a poddajnost při žehlení... Jinak ostatní košile co máme a je tam stejný poměr bavlny a poli tak problém nikdy nebyl, ale je to na každém...
Profilova fotka
@mamw záleží, jaká to je bavlna..ona je bavlna a bavlna, je hrozně druhů. To by ti řekl Luboš, já to tolik nezkoumala...ale on má jednu z těhc hodně kvalitních druhů a určitě se nijak blbě nežehlí a nemačká...to můžu dosvědčit i já, jelikož to žehlím. Asi je i v nějaké speciálnější, méně mačkavé úpravě. Samozřejmě ale nemám srovnání s umělou látkou, ale já se jim vyhýbám, jak můžu, i kdyby byly hladké i po vytažení z pračky. I když 15% to je jak nic, to je fakt :-)
Profilova fotka
@lacime zrovna jsme ji koupili v Zare, krasnou bilou "slim fit" nemaji to na cisla ale na S,M,L taky jsme videli hezke ve Van Graf - od ruznych znacek, ted jeste sehnat ty knoflicky a boty pro me a asi uz to snad budeme mit... :))
Já tomu svýmu vloni koupila krásnou double-cuff v Marks&Spencer. Po slevě za 700 a je fakt pěkná.
Tak si zajeďte do Polska (Český Těšín) je tam postavený svatební dům najdeš tam úplně všechno co se týče svateb....košile na manžetové knoflíčky různé velikosti svatební cca i s manžetovými knoflíčky max 600 Kč.
Ahoj. Přítel je typický "kravaťák" a ve většině obchodů má taky problém s velikostí (potřebuje tu prodlouženou délku), nakonec stejně vše nakupuje u Blažka kde je opravdu velký výběr, a košil s francouzskou manžetou tam mají víc než dost, navíc na prodejně mají vždy krejčovou, která to do stovky, upraví na míru. Jsme z Prahy, ale pokud vím, tak v olomoucké olympii blažek je taky
Článek se načítá
My jsme přesně takovou (prodlouženou) koupili v Bandi Vamoz... Super obchod, co se týče obleků... a myslím, že nestála ani 500 Kč..
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?