Košile, motýlek a kšandy pro ženicha - inspirace

Profilova fotka
Ahoj, je tu některá, která bude mít ženicha ve společenských kalhotech - černých + košile, motýlek a kšandy? Díky za případnou inspiraci
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@narnell Krásné :-) . Já akorát nevím, zda by se tento styl ženicha hodil ke klasické nevěstě (klasické šaty - korzet + objemná sukně) Líbí se mi upnuté šaty dole rozšířené s vlečkou, ale nemám na to postavu. Nevím také, zda by se to k sobě hodilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@koffen manžel měl na obřad i sako (takže klasický oblek), takže by se to mohlo hodit i ke klasickým svatebním šatům. Klidě mrkni ke mně do alba, pro lepší představu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, manžel teda neměl motýlka, ale jinak taky měl jen šedé kalhoty, košili a kšandy a já měla celkem velké klasické šaty a myslím, že to bylo úplně v pohodě :-) neměnila bych a ani manžel, pohodlí nade vše
Odpovědět
Profilova fotka
On právě nechce oblek, chtěl by jen kalhoty, košili. Tak jsem myslela zkusit zkombinovat motýlka a kšandy, aby měl pohodlí a působilo by to slavnostněji.
Odpovědět
Ahojte,pritel taky nechce oblek a taky jde do kosile s motylkem a ksandama a k tomu si vyslovene preje kecky :-)
Odpovědět
@koffen já...mrkněte do alba:)
Odpovědět
ahoj holky,tet resim stejny problem pritel nemusi sako a rikal ze by radsi kosily,,,tak jsem koukala na internet a vsude devcata rani ze ke kosily je pekne mit motylka a sle,,,na vic ja neumim stat na vysokych botach a nesnesu lodicky tak jsem si rikala ze bych na koupila tenisky,,,,nemate tedy nejakou fotku pro predstavu?
Odpovědět
my máme s přítelem taky naplánovanou ležérnější svatbu :) oba dva tenisky ve stylu converse (včera objednané), pro mě žluté, pro přítele šedé, přítel bude mít šedé kalhoty a asi šedé kšandy, bílou košili s ohrnutými rukávy a právě taky přemýšlím nad motýlkem, aby vypadal mezi ostatními jako ženich...ráda se inspiruju vašimi nápady :)
Odpovědět
@petussska Motýlek zas až tolik nepomůže. Hlavně si pohlídejte, aby žadný jiný muž neměl sako, ale ani vestičku nebo cokoliv slavnostnějšího.
Odpovědět
Profilova fotka
@narnell Krása! Neměla jste šatky Lindy Bop? Taky chystáme takovou svatbu ;-)
Odpovědět
@ceriii Tak to sice do instrukcí napíšem, že sako není třeba, ale asi tomu až tak nezabráníme, protože se stejně každej obleče, jak chce...jeden kamarád už mi řekl, že naše svatba je důvod pro to, si koupit nový oblek a že prostě v obleku přijít chce...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@thaletka moc děkuji :-) Jojo, jsou to Lindy Bop, moc doporučuji, jsou velmi pohodlné, takže jsem v nich vydržela až do rána. Přeji krásnou a pohodovou svatbu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
není ten klučina nalevo náhodou Pavel Kachlík?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?