Kde v Praze půjčit oblek pro ženicha?

Poraďte prosím...nejraději bych oblek pro ženicha půjčila stejným způsobem jako svatební šaty, ale přijde mi, že to asi není zvykem? :-| Jak jste oblek pořizovali nebo pořizujete vy? Myslela jsem, že na obleku pro ženicha se ušetří a ne že bude ve výsledku stát stejně jako půjčení šatů :-D Navíc ještě chceme svatbu ve více boho stylu, takže ne klasický oblek...nevím, kde to vše shánět...
Odpovědět
Profilova fotka
Půjčovny určitě jsou, ale třeba v Brně jsem tam viděl hlavně spíš ty formálnější obleky jakou jsou smokingy apod. Prostě něco co nikdo normálně nenosí. Půjčovné bylo navíc i třeba dražší než levný oblek někde v konfekci, což bych u boho stylu asi doporučil, mrknout se v normálních obchodech. Nějaké pohodlné chinos kalhoty, pěknou košili a na to samostatné neformální sako, třeba i bavlněné (Celio, Reserved, Zara, HM, Zoot....). Nebo si počkat po vánocích na výprodeje a zkusit i Blažek, Pietro Filipi a další podobné lepší značky, ceny často jdou na půlku a to je pak celkem radost :) Hlavně jestli chystáte svatbu na léto, doporučím koukat po co nejlehčí látce, ideálně něco přírodního bez podšívky, ať je to pohodlné... a ne těžký polyester s nějakou brutální podšívkou.
Odpovědět
@malinaphoto Chystáme duben, ale díky moc za tipy :-) Taky to vidím spíš na obíhání běžných obchodů s mužskou módou...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.suitsup.cz/
Odpovědět
@wanessa1 Ano, koukala jsem na ně, bohužel mají pouze klasické obleky :-(
Odpovědět
@calarien Já je doporučuji!! Půjčovali jsme u nich oblek manželovi. Pokud přijdete s dostatečným předstihem, tak není problém, aby Vám sehnali i oblek dle Vašeho přání s tím, že si je potom nechají pro další půjčování. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?