Kde v Praze koupím pánský oblek dohněda s vestičkou?

Můžete mi prosím někdo poradit kde koupit pánský oblek v Praze? Ale nechcem ho z takových obchodů jako HM, CaA,... Chtěli bychom ho do hněda, s vestičkou,... prostě se vším všudy. Díky
Odpovědět
1
2
ahojky, taky jsme meli tenhle problem a uplne nejlepsi na obleky je zajet v Praze do Sterbohol do outletoveho centra - Areny a tam je snad nejvic obchodu na luxusni panske obleky pohromade. My nakonec poridili tam v odchode Sarrar, je bezovo hnedy z 16 000 na 9 500. Jen s tema vestickama je trochu problem, ty moc k oblekum nedelaji, tak jsme to vyresili tak, ze vesticku i s uzlem mame nakonec za 300 pujcenou z pujcovny. Oblek pak pritel unosi, ale tu vesticku uz by si stejne asi ani dal nebral. Tak at pochodite
Odpovědět
Hmmmmmm, tam jsme právě byli a nic:-(...
Odpovědět
aha, tak to uz jinak nevim:-( a co Blazek? tak se vam nelibi?
Odpovědět
Řekla bych, že Blažek je docela dost drahý... Já fakt nevím kam zajít...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,mi jsme sehnali oblek v OC Chodov v prodejně SUNSET SUITS. Je tmavě šedý až černý s hnědými pruhy. Měli i jiné. Stál necelých 6000,- Vestičky měli, ale jen stříbrné a my chtěli bílou. Tu jsem si pak koupili v saloně Adina. ;-) Hodně štěstí :-)
Odpovědět
Na Sunset jsem už také pomýšlela....
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme obešli snad také všechny obchody. Měli jsem problém ten, že přtel je štíhlý a vše na něm děsně vyselo. Pak jsme šli v chodově okolo a jen tak jsme tam vlezli a něčekali nic, protože nás už ani nenapadlo, že něco seženeme. Paní byla velmi příjemná a oblek seděl přesně, že se nemusel ani upravovat. Jinak oni ho tam rovnou i poupraví kdyby bylo třeba.
Odpovědět
Profilova fotka
Pritel si koupil oblek u Blazka na Chodove je z nove kolekce,k tomu kosili a pasek a vyslo ho to na 8.200kc..
Odpovědět
Gabikal - v Brně v Blažkovi mají slevy, obleky snad od 4000 nebo 5000,-, a myslím, že ty slevy mívají ve všech pobočkách v podobnou dobu,tak zkus v Praze kouknou, třeba tam bude něco levnějšího. My máme vše z OP,ale vč.bot přes 10.000 :-N http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
My jsme nedávno navštívili výprodej zimní kolekce obleků od OP Prostějov v kongresáku a super oblek nás vyšel na 5000,-. Ale dělají to jen 2x nebo 3x do roka,mrkni na jejich stránky. :-)
Odpovědět
Ted mají v OP taky výprodej (aspoň v pobočkách v Brně), komplet obleky od 3990,- ;-)
Odpovědět
A na webu tvrdí, že mají slevu 30% do 31.května :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
No na Chodově mají krásné obleky na koupi a dokonce jsme i vybrali ale stál 18000 s vestou a 14000 bez vesty. Tak taky zatím hledáme jinde, ale když neseženem.... tak holt sice dost penízek, ale bude spokojený.... naštěstí obleky vynosí do práce :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj vsem, trochu to tu oprasim. Poradite, kde bych v Praze mohla pujcit pansky ZAKET, nikoli klasicky oblek, a to ve vetsi velikosti? (pritel ma skoro dva metry). Predem diky za vsechny rady. :-)
Odpovědět
Pěkné obleky mají v Marks and Spencer.
Odpovědět
Profilova fotka
Marks&Spencer je mi k nicemu, ja shanim zaket, ne oblek =-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, řešíme stejný problém. Přítel obleky nenosí, přímo je nesnáší, takže bysme potřebovali nějakou levnou variantu ke koupi, nebo poradit, kde mají hezký výběr na půjčení ;-) Kolik tak stojí oblek u Marka a Spencra? Děkuju za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bohuzel resim uplne jiny problem =-) Potrebuju sehnat zaket a ten k sehnani jen tak neni, protoze vsude maji prave obleky, ktery ja ale vubec nechci 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych mohla doporučit Fashion arenu v Praze ve Štěrboholích, tam seženete oblek cca do 10.000Kč. My jsme manželovi koupili oblek v Egistu za 7.250Kč, manželův svědek a tatínek si tam také koupili oblek cca za 7.000 Kč, ale každý v jiném obchodě. ;-) Myslím, že je tam velký výběr. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
dorit: diky za tip. Zatim jsem koukala jen na Adinu, tak zkusim i tohle ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Tak ten kdo shani klasicky zaket - muzu opravdu doporucit Adinu. Dnes jsme tam jeden vybrali a zamluvili, a jsme moc moc spokojeni. Zakez vypada opravdu zachovane, temer jako novy, a dokonce nejlevnejsi v Praze, co jsme sehnali- za samotny zaket pujcovne 2.700,-. V kleinodu meli drahe pujcovne - pres 7.000,- jen za zaket, a pritom meli osoupanou a zmolkatou vestu... V CHICu meli vetsi vyber, ale zase kvalita mi prisla o tridu dve niz, nez v Adine. A pujcovne kolem 5.000,-. V Natali maji pekne, ale pouze v malych velikostech... Takze v Adine jsme po nem skocili a jsme moc spokojeni :-) Nehlede na to, ze jedine tam jsme sehnali vzhledny sedy cylindr :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nuuno, koukala jsem na adinu a oni chtějí další prachy za cylindr a vestu, viď? Obojí po 500. Kolik chtějí za špacírku? A je to adina na praze 4?
Odpovědět
Profilova fotka
civet: My byli na P-7, na P-4 asi taky neco maji, ale nasi velikost meli na P-7. Za cylindr 500-, za spacirku 300,-. Vesta se neplati, ta patri jeste spolecne s ascotkou a kapesnickem ke kompletu za 2.700,- ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nuuno, děkuji za info, bude se mi hodit:o) 3500 za kompletní žaket je celkem únosná cena.
Odpovědět
Profilova fotka
civet: taky si myslim ;-) Z toho co jsme obehali to bylo opravdu v pomeru kvalita/cena rozhodne nejlepsi, na co jsme narazili (nehlede na to, ze jinde meli priiserne nizke cylindry, a zasadne pouze cerne :-| ).
Odpovědět
Holky prosím o tip na obchod nebo půjčovnu v Praze, kde mají veliký výběr, protože přítel nesnáší nakupování oblečení, takže do dalšího už ho pak asi nedostanu. Je jedno jestli to bude prodej nebo půjčovna, ale nechce do toho moc investovat, protože to vypadá na světlý nebo hnědý oblek (asi budu mít šampaň šaty) a už by ho pak nevyužil.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nemoh stěžovat na salon Nevěsta na tř. 5. května. Přišel sem tam, vybral sem si oblek, ale uplně mi velikostně neseděl, tak mi vzali míry a za dobrou cenu ušili. Taky sem byl rád, že už sem jinam nemusel ;-)
Odpovědět
petricekt: a na kolik tě prosím tě ten oblek vyšel? Myslím, že přítel má standardní konfekční velikost, většinou mu obleky sedí, jen výšku má asi 178, zkracují třeba kalhoty nebo tak něco?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?