Kde v Praze hledat svatební oblek za rozumnou cenu?

Prosím nemáte tipy kam zajít v Praze mrknout na svatební oblek za rozumnou cenu? :) Děkujeme pěkně
Odpovědět
Ahoj, byli jsme u Blažka v OC Kotva. Sako vyjde cca na 9.000 Kč a kalhoty na 5.000 Kč. Sako mu sedělo ale kalhoty vůbec neoblíknul přes nárt - byly hrozně úzké a jiný střih prý nemaj. Jinak oblek na míru se pohybuje v rozmezí 21.000 - 30.000 Kč. Včera jsme byli u Bandiho na Budějovické a cena za oblek 9.000 Kč. Tam měli jen malé velikosti takže paní nám zařídí oblek do 3 dnů z jiné prodejny. Tak uvidíme. Ovšem nešijí na míru ale pouze upravují. Chystáme se ještě do T.M.Lewin na Chodov. Cenově nevím. Přítel má 205 cm takže chci aby mu oblek opravdu padnul.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme nakonec koupili právě v Blažkovi v Kotvě. Stál 15 tisíc. Mají tam obleky slim fit, které se hodí na štíhlé chlapy. Na stejném patře je Luggi a steilman, ale jsou to spíše obleky volnějšího střihu. Super ceny mají ve fashion areně ve Štěrboholech, tam je outlet například právě blažka, luggi nebo steilmann. Problém ale je, že mají pouze komplety a nejde koupit například větší kalhoty a menší sako. Oboje musí být stejná velikost. Kolem 10-12 tisíc jsme pak viděli obleky v buggati (mají obchod třeba na arkádách), ale tam mají spíš větší velikosti. Nejmenší byla tuším 52. V bandim jsme byli také, ale mají tam bavlněné obleky s elastanem a ne z vlny. Takže to přítel rovnou zavrhnul.
Odpovědět
Profilova fotka
aha, až teď jsem si všimla, že dotaz je starý :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Zdravím holky :-) my jsme se rozhodli s Patrikem pro oblek na míru. Stál něco okolo 16 000, takže je to jako lepší konfekce..takže proč nevypadat nejlíp. Fotky jsou díky tomu fakt skvělý a ještě jsme nevybrali slavnostní černou látku, ale tmavě modrou, takže ho unosí i na důležité pohovory a další slavnostnější příležitosti. My jsme využili služeb Vavi Suits. Jen je třeba to řešit nejlépe 6 týdnů před svatbou!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já bych chtěla nechat příteli oblek usit. Nemám vůbec ponětí kolik muže stát komplet usiti, chtěl by i vesticku. Pro nás je nejblíž Praha, tak Obleck
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?