Kde v Plzni seženu pěkný oblek pro ženicha?

Profilova fotka
Ahojky holky, potřebovala bych poradit, kde sehnat nějaký opravdu pěkný oblek pro ženicha v Plzni nebo v okolí. Máte nějaké tipy a zkušenosti? Stačí půjčovny. Moc díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Ornelu ve Smetance.Tam maji dost vyber.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, to jsme řešili taky- ženich má 190 a dlouhé ruce i nohy- takže v půjčovnách už jsme nic nesehnali (a to máme termím v červnu) a tak jsme si ho museli koupit. V Prostejově v Olympii byly docela nepříjemné prodavačky a je to dva měsíce a ještě se ani neozvali (v naší velikosti neměli a tak jsme ho chtěli objednat) Takže nakonec jsme včera koupili oblek v nadměrných velikostech na Slovanech u kruháče- fakt ochotné a milé prodavačky a cena je poloviční než v Prostějově. ;-) Jinak myslím, že dobrá půjčovna je ve svatebném salóně u Pekla.
Odpovědět
Profilova fotka
ještě abyste se nelekli- ženich je hubenej, jen moc vysokej, tak ty nadměrný nejsou jen pro "oplácaný" :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My koupili oblek u Blažka, protože v jiných prodejnách byli miláčkovi krátké kalhoty i rukávy i v prodloužených velikostech, měří totiž 198cm :-D
Odpovědět
ahoj vsem - jsem také z plzne a shanim bílý pánský oblek, nejakej tip..??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my jsme koupili krásný oblek v butiku Gucci (nebo jak se to píše :-) ) v Olympii - je to hned vedle Blažka...V Ornelle ve Smetance jsme měli jeden oblek objednaný,ale nepřišel a nebyli ani schopný zavolat že nebude....takže jsme 14 dnů před svatbou sháněli oblek...to je tak když se na někoho spolehnete :-)) Ale sehnali jsme ten náš NEJ oblek právě v Gucci, doporučuju se tam zajít podívat :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, moc všem děkuji za tipy:-) V Ornele už jsme jednou byli, byla tam docela neochotná paní, která na přítele navlékla vše minimálně o 2 čísla větší a ještě se rozplývala, jak mu to sluší. No tak jsem jí musela upozornit, že je mu to opravdu velké. Po přemlouvání přinesla oblek menší, který už mu seděl. Jenže z něj lezly nějaké zlaté nitky - to prý ořeže, dělá to prý pokaždé, když ho přiveze z čistírny. No nevim, nevim. :-( Dneska tam jdeme zase, měl by tam být snad někdo jiný (tedy doufám), takže uvidíme, jak dopadnem:-N
Odpovědět
v salonu ladys mají pánské obleky, buď na půjčení nebo prodej, na prodej je měli za 6 400,-
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jestli někdo potřebuje koupit oblek pro skoromanžílka, tak výborná a docela levná prodejna je kousek před zastávkou u Zvonu, dřív tam byl obchod s kožešinami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky.chodíme,hledáme..kdybyste některá náhodou někde narazila na bílý oblek(s nějakou normální cenou),písněte prosím..
Odpovědět
Profilova fotka
manzel mel oblek pujceny ze salonu Michele uplne novy a jese asi o 800 levneji nez ten samy v ornele... smetanovy... a jeste mel slevu protoze jsem tam odsud mela saty i ja... velmi ochotna pani velmi sikovna na upravy (manzel ma 190cm tak se prodluzovaly kalhoty a vubec to nebylo poznat. salon Michelle pasaz kolem oskara myslim vzadu ve dvore... hned kousek vedle je salon apart... taky v pasazi (na namesti v Plzni)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
sharky83 • Dnes v 10:02 zdravim vsetkych.neviete mi poradit kde zozeniem svetly oblek v Plzni?(biely alebo sampan).Bol som uz v 3 obchodoch a vsade maju len tmavu kolekciu.poradte prosim.dik
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj, my jsme ho taky sháněli a na koupení mají světle béžové v Olympii v OP Prostějově, dohromady vyjde na cca 7500. Byli jsme tam před 3 týdny.
Odpovědět
dakujem za typy.Dnes som nastastie oblek zohnal v sv.salone Miriam u pekla.Mila pani pomohla pri vybere.Ja som mal totiz problem s velkostou resp.dlzkou pretoze meriam 197 cm a fakt to nieje lahke pozhanat nieco na mna.Stalo ma to 6500 kc komplet.tak si myslim ze slusna cena..este raz dik.. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme taky koupili v OP , ale u Tesca, mají slevy, takže za 2.000,- klasika.
Odpovědět
maj slevy prakticky všude :-D Op, Blažek, i ty luxusnější, nevim název
Odpovědět
Profilova fotka
Taky už se budem muset někde poohlédnout, ale čekáme, až skončí plesová sezóna s tím, že budou ještě nějaký pořádný slevy...
Odpovědět
Zdravím všetkých.Už som tu písal,že som zohnal oblek v salóne Miriam.mal som ho mat cca za 2 tyždne hotový,pretože mi tam pani mala upravit dlžku rukávov a kalhot.do dnes sa mi nikto neozval.Od tej doby už ubehol mesiac a oni ani nemajú snahu zavolat.Hlavne že som tam nechal tel. na seba.Som docela nas....!Takto sa predsa k zákazníkovi nemožu chovat ]-( .Takže asi pojdem hladat dalej.A o salóne Miriam nechcem ani počut.Stačila mi táto skúsenost.Asi mám len ja takéto nestastie..len toto som chcel. Ahojte všetci.
Odpovědět
Profilova fotka
sharky83: tak to je fakt neprofi....tak zajdi do OP, prý jim mělo přít zboží a jestli máš nekonfekční velikost, tak kamarád sehnal tuším v Přešticích
Odpovědět
Já můžu doporučit Blažka v Olympii. Do OP už nikdy nepůjdu. Líbila se nám tam košile, a kdy jsme jí chtěli vyzkoušet, tak nás paní poučila, že košile se zásadně nezkouší. Musela by jí totiž vybalit a pak zase zabalit :-S Košile se prý správně kupuje jenom podle obvodu krku... To je možná hezký, ale přítel je hodně vysokej a potřebuje většinou prodlouženou délku. Na dotaz, jak podle obvodu krku odhadneme délku rukávů už nám neodpověděla. Takže jsme radši vypadli. Zajímavý, že nikde jinde s tím problém neměli. U Blažka nám košili dokonce vybalila sama od sebe jenom, abysme viděli, jak vypadá oblek s košilí. Je fakt, že přes obyčejný tričko vypadá oblek trochu divně... A slyšela jsem, že výběr v nekonfekčních velikostech mají někde na Slovanech, ale netuším přesně kde, ani jak se ten obchod jmenuje. Sharky83: je to neprofi, ale jeslti se ti oblek líbil a byl za dobrou cenu, tak co tam zavolat? Třeba to číslo jenom někam založili... Přítel je taky takhle vysokej a navíc hodně hubenej, tak vím, co to dá práce něco sehnat, aby mu to nebylo krátký nebo zase široký :-)
Odpovědět
pet1 : na Slovanech na kruháči v Částkově ul., jmenuje se to FaM textil - mají tam "nadměrné" velikosti (když si zadáš na Seznamu Marie Talafantová, tak to najdeš jinak vévévé tečka talafantova tečka market tečka cézet
Odpovědět
Profilova fotka
no mi byli v OP i pro košili, sice jí nevybalili, ale dali nám vyzkoušet tu samou jen v jiné barvě- prý přímo zkušební
Odpovědět
pepik.24.-pet1,- dik za rady.Skúsim to jak u Blažka tak v OP.Uvidíme,snad to dopadne ůepšie ako v tom salóne. anyma,-o tom obchode na slovanech som nevedel a to bývam kúsok od kruháča :-)
Odpovědět
Jinak co se týká obleků, my budeme kupovat v B&B PÁNSKÁ MÓDA na Francouzské 7,mají tam nádherné obleky, super přístup paráda, byli jsme u Blažka, v Luggi, OP Prostějov, ale nic se nám nelíbilo, v BB super, doporučuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata,poraďte jakej oblek pro ženicha..Mam šaty kombinace šampaň s bílou..Přítel je hubenej,vysokej,tmavej typ..Svatební kytice bude asi žlutá,ženich má jistou košili v barvě šampaň..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
ženy půjčovala jsem si svatební šaty v Kaznějově u Třemošné, Svatební salon Dokonalé svatby, mají tam i krásné obleky pro pány a za super ceny:-)jukne ne net dokonalé svatby Kaznějov :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Sice je to uz pasé...ale třeba to někomu pomůže... My sehnali oblek v BANDI na rokycanské, široký výběr a maji i slušné obleky ve slevě ;-) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?