Kde seženu oblek na vysokého ženicha?

Ahoj všem, bohužel se nám s přítelem nedaří sehnat svatební oblek v konfekci (i Blažek zklamal :-( ). Mohli byste poradit, jestli máte zkušenost s nějakou konfekcí, kde mají obleky i pro hodně vysoké? Přítel má 201cm a většinou nestačí ani 2x prodloužené rukávy. Samozřejmě zbývá možnost nechat oblek ušít, ale do toho se nám nechce, protože je to nákladnější a časově náročné... Moc děkujeme za Vaše tipy a doporučení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoy, tak na tohle se fakt musí natrefit... můj přítel má tak 196 cm a už on na sebe nemůže téměř nic sehnat.. je totiž dost vysoký, ale taky dost hubený. Už je to sice pár let (tak 3-4), co si kupoval oblek, ale měli na něj jediný, který někde v obchodě vyštrachali... a to byl též specializovaný obchod na obleky... Prostějov že.. a to si dokonce nejsem jistá, jestli mu nedala kalhoty od jiného obleku (ale ve stejné barvě samozřejmě)... no můžeme být rádi, že ten oblek tenkrát koupil, za 2 měsíce se berem a je mi uplně jasné, že teď by na sebe oblek určitě nesehnal... je to bída.. :-( tak vám bych asi bohužel radila - nechat ušít... :-(
Odpovědět
Dobrý den,zkuste Bandi Vamos,upraví oblek na mítu,jsou zde přijatelné ceny a kvalitni látky. :-)
Odpovědět
Bandi jsou obleky z Polska, takže je lepší zajet do Polska a tam to i bude levnější a větší výběr, dokonce i celý oblek ušijí.
Odpovědět
Profilova fotka
Též doporučuji Bandi Vamos. Nejsou z Polska - všichni chlapi z naší rodiny je má a můžu říct, že třeba na mém bratrovi bylo na maturiťáku vidět na první pohled, že má jako jeden z mála luxusní a perfektně padnoucí oblek. Jinak Bandi mají skvělé ceny a dokáží i prodloužit délku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bandi určitě ne!!! my jsme kupovali v italské módě max tara,perfektní vypasované střihy,profesionálné personál-fakt super! jinak mix velikostí mají i v pietro filipi a hezké měli i v neo módě,ale my jsme měli problém že co bylo dobré na délku-nesedělo přes stehna :-) ale když jsem se dívala na obleky šité na míru tak to taky nebyla taková pálka!
Odpovědět
Profilova fotka
@lenik22 Proč ne Bandi? My tam koupili příteli oblek na svatbu o víkendu, kalhoty i vestu si tam nechali, protože museli prodloužit kalhoty a zúžit vestu, sako kupodivu padlo :-) Přítel je také vyšší a hubenější, takže má problém něco sehnat aby neměl krátké rukávy nebo mu to nebylo široké. V Bandi super, oblek komplet vyšel na 3699,- . Když koupíte i košili (možná by šlo i jen na kravatu, nezkoušeli jsme), tak jsou úpravy zdarma, jinak stojí vesta 450 a kalhoty 190,- - košile stála 600,- takže to pro nás byla jasná volba vzít k tomu jako bonus i košili a nepřiplácet za úpravy.
Odpovědět
Bandi jsou z Polska, mám ho doma a když se podíváš na cedulky uvnitř, tak jsou to polské obleky...ale proč ne.Všechno polské není špatné.Obleky Bandi jsou vzhledem k ceně naprosto ok
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu doporučit firmu Blažek- přítel je také vysoký- tedy "jen" 193, ale kalhoty mu ještě museli zakládat. Navíc měli super odlehčené letní varianty obleků. Ovšem cena je trochu vyšší- celý oblek kolem devíti tisíc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?