Kde seženu oblek na Mostecku a Litoměřicku?

Profilova fotka
Ahoj holky, chystáme se shánět oblek,ale problém je,že se třeba v Praze vůbec nevyznáme a jsme "odkázáni" jen na Mostecko,kde jsem bydlela a mám tak rodinu a na Litoměřicko,kde bydlíme teď. Mohly byste mi prosím dát rady,kde sehnat v těchto místech oblek? Mám světlounkou šampaň šatů a pro přítele bysme chtěli černý oblek,takový ten lesklejší a rozhalenku.Jakou rozhalenku byste koupili?Vadila by bílá?ta by se nám líbila nejvíc..a třeba šampaň kapesníček?Neb hodí se vůbec kapesníček,když nebude kravata?V tomhle se fakt nevyznám,díky moc :-)
Odpovědět
Ahoj, já bych se zkusila v LItoměřicích optat nad DM, tam je nějaká půjčovna. Můj bude mít klasický oblek černý, do lesklého bych ho asi nedostala, i když se mi osobně líbí. Nač kapesníček, však bude mít v klopě korsáž? Jinak pokud bys potřebovala upéct svatební dortík, tak se na mě můžeš obrátit. Jsem ze stejné lokality :-)
Odpovědět
Zkus salon Barborka v Roudnici.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební salon Delta v Mostě, nabízíme nejen velký výběr obleků k půjčení /cena do 1900kč/, ale i na prodej, cena od 4000 do 7000kč. U nás si vyberete i svatební košile jak v regular, tak slim střihu, kravaty, regaty, manžetové knoflíky, pánské boty. Těšíme se na vaši návštěvu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?