Kde sehnat oblečení pro ženicha - ne BANDI! Velmi špatná zkušenost!

Holky, moc prosím, vypekli nás v BANDI....!!! Prosím, kde máme sehnat oblek a vše pro ženicha? Co doporučujete? Přítel má navíc velikost XL a výše, takže, aby měli i sortiment k dispozici. Děkuji MOC! PS: Nejlépe moravskoslezský kraj
Odpovědět
@lomilomi mohu se zeptat na to jakou špatnou zkušenost? O víkendu se k Bandi chystáme, tak abych věděla co nás může potkat.
Odpovědět
@targi tak my narazili na špatnou slečnu, dělala na nás obličeje, měla blbé a nemístné poznámky, no hnus, takovou úroveň tedy jsme nečekali, kor, když se BANDI tak prezentuje............ono asi záleží na koho natrefíte. Ale už jen to, že vás nechají beze slova čekat ve dveřích.....atd......Hodně štěstí vám přeji, snad budete mít dobrou slečnu na obsluhu.
Odpovědět
Taky jsme loni nebyli příliš z obsluhy nadšení. Jeli jsme proto do Polska a tam bohužel ve velikosti Xl a pěkně padnoucí nic nebylo. Vrátili jsme se tedy do Bandi a našli tam úžasný oblek, který jakoby ušili na míru mému muži. Příjemný materiál a seděl krásně. Takže nakonec spokojenost.
Odpovědět
Jo taaak tak to je v pohodě :-) mám tam kamarádku. Dekuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lomilomi My jsme koupili oblek v Royal Prostějov, který je ve Futuru. Výběr asi není, tak velký jako v Bandi, ale musím říct, že přístup paní/slečny prodavačky byl super a obleky mají taky moc pěkné. Tak zkuste zajít tam a snad se zadaří ;-)
Odpovědět
@martinau5 Děkuji!
Odpovědět
Blažek - ale záleží, jaký styl chcete, můj muž chtěl modrý a těch tam mají velký výběr.
Odpovědět
Zkuste Veltex Velehrad, obchod mají i Olmouci, koukněte na jejich stránky určitě tam mají napsáno, obleky bych řekla, že mají kvalitnější než Bandi a cena nastejno, nebo ve vaši lokalitě to Polsko.
Odpovědět
@lomilomi Shaneli jsme oblek na ples...zalezi kolik do nej chcete investovat. V Blazkovi a Royal Prostejov nam doporucili nechat si usit oblek na miru, protoze ted pry dostavaji jen vystihlene strihy a pritel ma siroke ramena, 1,9m na vysku a pekne tvarovany zadek :) z Bandi jsem takova rozpacita. Prodejna se spolecenskou modou, zakladajici si na profesionalite prodejcu a tam slecna ve vytahanem tricku a sesmajdanych korkacich, nemohla jsem rict ani slovo, bo po me hned startovala. A kdyz uz jsme jakz takz padnouci sako vybrali, nemohly se k nemu zvolit kalhoty jine vel.a pochybuju, ze ty stavajici by byli schopni rozsirit o 6 cm (jak slecna tvrdila)a ze by to vubec stacilo :D jeste jsme byli v obchode naproti Bandi v Ov, ale tam taky nic, ale vyber usel a ceny kolem 5000. Pritel si nakonec udelal vylet do Polska, koupil oblek za 3000, teta krejcova zkratila rukavy a kalhoty a chrochtal blahem. Tatka si kupoval oblek loni, sel jako host na svatbu a ve stredu zjistil, ze oblek ve kterem se zenil pred 30 lety mu kupodivu nesedi. Jeho pritelkyne myslela, ze ho zabije. Takze jsem si ve ctvrtek udelala v praci pauzu, vbehli jsme do Royal Prostejov ve Futuru, capli nejvetsi jediny oblek, narozdil od pritele je tatinek velky vsemi smery konfekcne stejne a jen jsem mu zaspendlila rukavy,at krejcova, ktera zrovna nebyla v praci, vi, jak je zkratit. Za 15 min.hotovo. V patek odpoledne si ho vyzvedl a v sobotu jel na svatbu :) Obleky na miru sije turek, co ma krejcovstvi na Nadrazni, ale cena s materialem cca od 15000,-
Odpovědět
@daruna Velmi děkuji za doporučení
Odpovědět
@snahnah Se zkušeností v Bandi - opět stejná zkušenost, byli jsme moc zklamaní, přístup, chování, úroveň prodavačky... Děkuji za doporučení, vyzkoušíme, objedeme.
Odpovědět
@lomilomi My jsme s přítelem vlezli do Max Tary (je ve Futuru, Shoppingu i Karolíně) a naprostá spokojenost. Přítel je taky spíše XL, bála jsem se toho, ale fakt velký výběr a moc příjemná prodavačka (my byli v Karolíně)...Příští týden jdeme už na definitivní koupi a dnes jsem šla ve Futuru kolem výlohy a mají tam slevu až 5000, takže obleky tam měli i kolem 6-7 tisíc.
Odpovědět
Článek se načítá
@xlostris Tak dejte vědět, jak jste pořídili, také jsem se dívala na internet, ale ceny vysoké, kdyby byla akce... :-)
Odpovědět
@lomilomi Ty my jsme tam byli asi před 2 měsíci a měli zrovna taky nějaké slevy..teď zase - ale nevím jeslti je to tím, že jsou ve Futuru nově anebo tím, že je po plesové sezóně. Každopádně my jsme tehdy, když byly slevy oblek ještě kupovat nechtěli (hubneme :-)), ale paní prodavačka říkala, že se na nějaké slevě dá vždycky domluvit :-) Pak určitě napíšu, přítel chce tmavěmodrý oblek, těch je teď hodně ;-)
Odpovědět
@xlostris Děkuji, jsi hodná. Tak taky držím palce. Přítel taky hubne, tak uvidíme a snad něco seženeme............
Odpovědět
Profilova fotka
Holky zdravim,pridavam Nasi zkusenost :-) O vikendu jsme byli s pritelem v Bandi v Ostrave a muzu rict ze naprosta spokojenost.Mila slecna a profesionalni pristup.Nakoupili jsme snad vse,co zenich potrebuje,takze za Nas uplna spokojenost :-) Tak drzim palce at se Vam taky zadari :-)
Odpovědět
Ahoj také prispeju do diskuse. Mi byli v BANDI ve Vysočanech v Praze a personál skvělej. Dětem nabídli sušenky nám i kávu nebo vodu. Paní s metrem kolem krku oba moje kluky premerila a pak jsme jen vybírali. Mám oblečeného syna i budoucího manžela. Odcházeli jsme naprosto spokojeni a to neměli vše v požadovaných velikostech a do týdne vše doobjednali, zaslali SMS, že si můžeme vyzvednout.
Odpovědět
Profilova fotka
Za nás Bandi taky nic moc, a to mi ho tu holky hodně doporučovaly… Bohužel přítel sportovec, takže ve vel. 54 mu nabídli JEDNO! tmavě modré sako a to ještě bylo nic moc. :-/ Přitom jsem tam volala a ptala se, zda mají výběr i pro něj, že chceme tmavomodrý oblek atd. Přes telefon slibovali hory doly, ale když jsme dorazili, tak jsme snad po 3min odcházeli pryč. A to jsme tam jeli přec celou Prahu… Máme zatím v úzkém výběru oblek na Václaváku ve Van Graaf za 11tis + úpravy kalhot (zúžení pasu a zkrácení za dalších 500). Před tím ale pojede přítel do Třešti. Je tam české družstvo Vývoj a kromě toho, že prodávají konfekci, tak hned vedle prodejny šijí i obleky na míru (cena 7 – 10tis dle materiálu a požadavků na zpracování). A pokud to má někdo daleko, tak se u nich obleky dají objednat i přes internet na míru (www.edward21.cz). Jsem na to opravdu zvědavá. Prodejnu jsme objevili čistě náhodou při výletě a podle toho, co jsem viděli ve vitríně (byly Velikonoce, tak měli zavřeno), na tuhle kartu sázíme hodně. Jinak hodně dobrý přístup byl v půjčovně Nuance (cena půjčovného 5 – 7tis). Paní byla neuvěřitelná, hodně nám poradila. Ale sama uznala, že mají spíše menší obleky a příteli tam padnul jen jeden (samozřejmě ten nejdražší). Jenže za tu cenu už si raději asi připlatíme a oblek koupíme jinde. PS: Blažek má hodně slim (vyštíhlené) obleky, takže pokud je přítel větší, tak mu tam nepadne nic hlavně přes ramena a ruce...
Odpovědět
Pokud to nemáte daleko do Polska, tak doporučuji Polsko... krásné kvalitní obleky - to samozřejmě neplatí o těch nejlevnějších... nakombinují různé velikosti kalhot, saka, mají slim střihy, střihy normální apod... původně jsem se tomu bránila, ale Bandi mi přišlo strašný - teda krom košile, tu tam mají super... Blažek drahý a víceméně je to to stejné, co koupíte v tom Polsku za polovinu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčata, přestože vím, že tato nabídka není vzhledem ke vzdálenosti vhodná pro Lomilomi, ostatním nevěstám z našeho regionu s podobným problémem si dovoluji nabídnout mimořádnou nabídku výprodeje značkových svatebních šatů za cenu půjčovného, a hlavně spoustu pánských obleků použitých i nepoužitých . Obleky jsou velmi kvalitní, moderní, slim, v nabídce jsou také žakety, a jiné. Výprodej začíná tento pátek v naší pražské pobočce. Tak pokud by jste některá z Vás sháněla kvalitní svatební šaty, pánský oblek a dálší doplńky, zkuste nás navštívit. Přeji krásný den. Míla
Odpovědět
My jsme z Bandi byli také zklamaní - chtěli jsme tmavěmodrý oblek - dostali jsme na výběr dva, z toho jeden lesklý, který jsme nechtěli. Když přítel tedy vyzkoušel ten jeden, který mu moc neseděl - potřeboval víc slim, tak to paní prodavačku přestalo bavit a odešla pryč. Oblek stál cca 9000,- a slečna/paní z obchodu neměla jaksi zájem nás dál obsluhovat. Nevím, jestli se domnívala, že na to nemáme, nebo co to mělo znamenat. Tak jsme šli jinam, kde jsme za oblek dali víc, ale servis byl naprosto jinde. Osobně doporučuju zajet do Prahy do Van Graafa - je to sice přes půlku republiky, ale výběr tam je opravdu velký.
Odpovědět
@sierral Máme naprosto stejnou zkušenost! :-D moderní tmavě modrá se v Bandi prostě letos nevede!
Odpovědět
Profilova fotka
Blažek mívá slevy, hezké obleky mají i v Mango, H&M...přítel má velikost 54 a bez problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 Ona není vel 54 jako vel 54 a Slim jako Slim :-D Přítel vydržel snad prvně v životě nakupovat 7h a obešel všechny možné obchody. Bohužel ve valné většině odešel s nepořízenou. Obleky na sportovce (úzký pas, velmi široká záda a svalnaté ruce) se prostě v konfekci zatím ještě nevedou.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Viď? Sázela jsem na Bandi opravdu hodně a sotva jsme vešli, tak jsem věděla, že je to tam marné. Slečna měla ve velikosti 54 (lehce slim model) jen 3 modré obleky a z toho by tak dva byly vhodné akorát pro mého dědu… Ještě nikdy jsme se na podpatku neotočili tak rychle jako právě v Bandi. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel má velikost konfekční a v Bandi nebylo absolutně nic (chtěli jsme tmavě modrý oblek) a přístup personálu opravdu nic moc. Zkuste Next, dají se kombinovat velikosti saka a kalhot - mají různé délky, super materiál a velmi dobrá cena.
Odpovědět
@sierral Naprosto naše zkušenost! Když jsem to tu četla, jak zázračný obchod to je, tak jsme šli celkem na jistotu, ale fakt nee. Přítel si tam před x lety kupoval oblek na promoci, tak to taky bral jako hotovou věc, ale výběr žádný, ceny nesmyslné (ten koupený na Václaváku se kvalitou vůbec nedá srovnávat), servis opravdu žádný - za mě jen další obchod s dobře udělanou reklamou a PR... ale vůbec toho nelituju. Jak jsme vlezli do VG tak přítel vyzkoušel jeden, který mu hned padnul, pro jistotu vyzoušel ještě nějaké, ale odešel samozřejmě s tím prvním - já mu to fakt záviděla, protože s mýma šatama to je o dost těžší :-D
Odpovědět
Nám se podařilo koupit oblek v TM Lewin. Přístup super, z obleku je manžel nadšený. Přesnou velikost nevím, ale oblečení kupuje většinou XL-XXL. A konečně si na sebe koupil i správnou košili, protože tento výrobce dělá i 2x prodloužený rukáv. Manžel má totiž skoro 2 metry a aby koupil normální košili se správně dlouhým rukávem a zároveň byla dobře na těle (potřeboval slim střih), byl nadlidský výkon.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Přesně, souhlasím se vším! Ve VG byla super paní prodavačka, hned nám řekla, že pro nás v podstatě připadá střihem v úvahu jen Boss nebo Strellson, že ostatní firmy dělají obleky až moc slim (dala nám i vyzkoušet jiné značky a měla pravdu). No a kvalita za tu cenu neskutečná! Takže pokud selže ten Vývoj, tak určitě naběhneme sem i za cenu, že zaplatíme o něco víc.
Odpovědět
My jsme šli do Bandi s tím, že tam určitě vybereme. Nelíbilo se nám tam, nikdo se nám nevěnoval, nevybrali jsme si, tak jsme zase odešli. Pak jsme navštívili obchod VOLANSKÝ (Brno) a koupili jsme hned první oblek, co si zkoušel. Fakt kvalitní výrobek na dotek i pohled. Mají tam kompletní výbavu a i obsluha byla moc milá. Mají více poboček ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?