Kde koupím/půjčím bílé kalhoty pro ženicha?

Profilova fotka
Ahojky, prohlížela jsem alba a moc se mi líbí, když má ženich bílé kalhoty a barevnou košili.. Mně se tedy líbí i "klasika" - oblek (at už s bílou, či barevnou košilí), ale problém je, že přítel nechce kravatu a k obleku, co má, se mi to nějak nelíbí - košile bez kravaty.. Tak mě napadlo, že kdyby měl bílé kalhoty a fialovou košili, mohlo by to vypadat dobře.. Nemáte někdo s něčim takovým zkušenost? Nebo jestli se třeba dají někde půjčit, zas nevim, jestli by je ještě někdy využil.. Díky moc:-)
Odpovědět
Ahoj..můj nastávající má bílý kalhoty,černou košili,černej pásek a černý boty a je v tom úplně k sežrání :-D nepůjčovali jsme to,ale koupili..
Odpovědět
Profilova fotka
Dandy, koupili jste jako normální oblekový? Dájí se vůbec samostatně koupit? Možná se ptám blbě, ale fakt nevim:-(
Odpovědět
Ne..nejsou to normální oblekový..my jsme dostali tip na Mark&Spancer..měli tam kalhoty hezký,ale nevybrali jsme tam,byli jsme ale ve velkým obchoďáku,prolezli jsme snad každej obchůdek s pánským oblečením ..kalhoty už nevím,v kterým jsme koupili,ale košili a pásek jsme koupili v Pietro Philipi,boty pak u Bati..všechno dohromady nás vyšlo na necelý 4 000..Padl na to celej jeden den,ale stálo to fakt za to..strašně mu to sluší a hlavně se v tom dobře cítí..nevím,odkud jsi,my jsme všechno nakoupili v raze na Chodově
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak děkuju moc.. Já jsem taky z Prahy, na Chodově jsme minulý měsíc koupili kravatu a košili, ale když si to přítel doma znovu zkoušel, tak usoudil, že to neni dobrý :-| Tu košili si nechá - je fialová, ale nějak se mi to právě nelíbí k tomu saku bez kravaty, takže ted budu shánět ty bílé kalhoty.. Obdivuji Tvého nastávajícího, že vydržel celý den běhat po krámech, už zas slyšim ty řeči:-) Zkusim tedy nejdřív toho Mark&Spancer.. Děkuju:-)
Odpovědět
Nemáš vůbec zač,hlavně ať dobře pořídíte..jo a on to vydržel,protože to chtěl mít za sebou :-D a můžu se zeptat,kdy kde to máte?
Odpovědět
Profilova fotka
No, máme to v Jizerských horách - na louce, pod rozhlednou Štěpánka.. Tak to máme se všim trochu komplikovanějí, protože jsme z Prahy.. Máme to 21.8., takže už fakt za pár, hrozně to letí:-) Koukám, že Vy to máte necelý měsíc po nás:-) Tak hlavně at vše vyjde a ještě jednou děkuji:-)
Odpovědět
Nápodobně..a hodně štěstí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?