Kde koupím kvalitní košili pro ženicha? Plzeň

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit, kde seženu v Plzni košili pro ženicha. Chtěla bych kvalitní materiál, v kterém by se ženich tolik nepotil. Díky moc!
Odpovědět
Tkay hledám obchod, kde mají široký výběr košil Olymp... sice stojí od 1500 výše, ale je to kvalita...já vim, akorát o Van Graafu na Václaváku a tam ten výběr není nic moc a přes net se mi uplně košile nechce kupovat, i když to tak stejně asi dopadne...
Odpovědět
lepremier.cz - kosile na miru 100% bavlna, jiz mam doma svatebni uplne bilou, a jeste jednu sedou jsem si objednal potom. Kvalita je vzborna, hlavne pokdu se dobre zmerite, kosile sedi uplne perfektne. Pro srovnani, kdyz jsem poptaval kosili ve svatebni msalonu z 100% bavlny, chteli za ni 1990 Kc a byla z latky, ktera se mi nelibila a uricte by tak dobre ani nesedela.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můj muž chodí denně v obleku a ze všech košil, co má z Čech, má nejkvalitnější právě svatební z Nuance z Prahy, jestli je v Plzni Nuance(luxusní svatební salón), tak vřele doporučuji. Nádherná, skvělý materiál a já oceňuju, že se žehlí v podstatě sama :-) Jeho champagne barvy, manžetová, myslím 100%bavlna, stála něco málo přes 1000 a muž ji má radši než jiné dražší.
Odpovědět
http://www.janek.cz/
Odpovědět
V Plzni mě napadá akorát Olympie - jednak tam je krám pouze s košilema (levnější varianta), a jednak tam má krám i Blažek (dražší varianta), možná i u Steilmanna by se něco objevilo. Nebo pak zajet do Prahy dle doporučení výše, koneckonců z Plzně to není daleko. ;-)
Odpovědět
Ahoj, zkus Marks&Spencer - tam jsme jí kupovali my a mají velký výběr... Pořídili jsme tam kompletní oblek za supr cenu a je kvalitní - jsme moc spokojení :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?