K čemu se má ladit barva kravaty ženicha?

Profilova fotka
Chtěla bych růžovou kytku, možná růžovou s bílýma kvítkama nebo s krémovýma a hostina bude v barvě bílo-krémové. Když bude mít růžovou kravatu, nevadí, že nebude ve výzdobě hostiny žádná růžová ? nebo mám dát krémovou kravatu, ale já zas nic krémovýho nebudu mít na sobě, kromě možná pár kvítků v té růžové kytici.
Odpovědět
Ahojky, řeším stejné dilema :-D Já budu mít kytku z růží a frézií v barvě bílé, zelené a fuchsiové. Do fuchsiova bude svatební oznámení, jmenovky na stůl a tak, ale já budu mít bílé šaty. Napadlo mě dát si do vlasů fuchsiové kytičky s bílýma a pak dát ženichovi fuchsiovou kravatu (ten mě zabije :D) ... pak bysme k sobě ladili... Líbila by se mi ta kombinace.. ale i bílá kravata by asi šla, myslím, že je jedno do jaké barvy je svatba, spíš abyste k sobě ladili při focení :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ženich ani nevěsta nemá ladit ke stolu ani k výzdobě, ale máte ladit k sobě ;-)
Odpovědět
@seb @macice věčné téma... můžete si to udělat jak chcete, ale dle nějaké etikety by to mělo být takhle http://www.bandi.cz/obleky/vyber-udrz...
Odpovědět
Vse bylo receno-zadne ladeni s vyzdobou, ale zenich se ladi k neveste, resp.jejim doplnkum.Kytice se za doplnek nepovazuje. Takze u nas bude zenich mit bilou vestu, kravatu i kapesnicek, protoze ja jsem v bilem a zadne barevne doplnky mit nebudu. Na druhou stranu-ladit muzete podle gusta, jak se vam to libi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@macice , jo já taky právě myslela, že bych si dala do vlasů růžové kytičky, ale jestli se kytka @womanka nepovažuje za doplněk, tak to potom budu celá bílá, a to zas on říká, že bílá kravata mu na bílé košili vůbec vidět nebude (vestičku mít nebude, protože by se potil jak pes v létě) a má černý oblek
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl úžasný stránky, děkuju ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@seb Toho jsem se bala presne taky-bila kosile, bila kravata-to nebude videt, nic moc..... Pak jsme to zkusili a vypada to uzasne, slavnostne. Sice vestu mit bude (tak bilou), ale i kdyz ji mit nebudete, nevadi; kdyz zvolite kravatu s lehkym leskem, okamzite se "oddeli" od te kosile a vystoupi jakoby dopredu.Pritele jsem pri zkouseni nefotila, ale jak rikam, sli jsme do toho a ze ja jsem narocna na detail a celkovy efekt;-) Take jsem stale premyslela, co barevneho, abychom trochu kontrastovali s mymi saty a zenichovym oblekem. A dlouho jsme premyslela. Nakonec budeme jen cernobili, barevna bude jen ma kytka a korsaz a myslim, ze to bude presne to ono. Jednoducha elegance. Barvy budou na sv.tabuli a dalsich sv.nezbytnostech ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mateha já bych to viděla spíš na bílou košili než na růžovou a ještě růžovou kravatu, to už mi přijde moc, když já budu mít jen kytku do růžova a nic jinýho =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mateha jo a píšu to o něco výš, bude mít černý oblek
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka taky se mi líbí ty kravaty s tím lesklým vzorkem třeba
Odpovědět
@seb Tak to zkuste.... ;-)Za vyzkouseni v obchode nic nedate a budete mit zase jasneji :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@mateha nemusíte mi vykat ;) mě právě pripada, ze v ruzove kosili i kravate by nemel nic bilého na sobe a tím pádem by ladil jens kytkou, t ak ted jestli bílou nebo ruzovou kravatu, asi mu reknu at si koupí obe a doma to vyzkousime k obleku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?