Je vhodné, aby ženich i můj otec měli stejnou kravatu?

Ahojky, potřebovala bych poradit, jestli je vhodné, aby ženich a můj otec měli stejnou kravatu? Bordovou. ženich by měl navíc vestu taktéž bordovou a pochopitelně něco jiného v kapse u saka, tím by byl odlišen... co si o tom myslíte? předem díky za poradu :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Byla sem na svatbě sestřenky a tam byla kravata ženicha, tatínků (obou) a svědka stejná. Na fotkách to vypadá hezky, ale jinak mě to přišlo jako úlet. Záleží na nich, jestli budou chtít. ¨Měla to vše do zelena a i ty kravaty. Záleží na tobě ;-)
Odpovědět
Ahojky tak myslím si že na fotkách to může vypadat hezky ale můj názor je spíš takový že ženich by se měl lišit je fakt že mě se na ženiších teda moc kravaty nelíbí ale je to každého věc.
Odpovědět
Mně se to docela líbí, když je ženich, svěděk a tatínkové sladěni třeba stejně barevnými kravatami nebo košilemi. Na fotkách to může působit moc pěkně.
Odpovědět
Profilova fotka
mně se to taky docela líbí, zrovna nedávno jsem uvažovala, jestli to nezrealizuju :-) přijde mi to hlavně na fotkách fajn.
Odpovědět
Já o tom také uvažuju. S tím že ženich bude stejně odlišený kyticí do klopy, atd. atd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,my to budeme mít tak,že svědkové budou mít stejnou kravatu-meruňkovou,tatínkové stejnou košili-meruňkovou a ženich košili meruňkovou-podobný odstín,ale s dlouhým rukávem
Odpovědět
magi: pěkná volba :-)
Odpovědět
Taky o tom uvažuju. Viděla jsem to někde na fotkách a vypadalo to super! Zatím, ale nejsme tak daleko, abysme už věděli barvu :-p
Odpovědět
Ahoj, u nás měl můj táta stejnou barvu kravaty jako ženicha,ale zbytkem se naprosto odlišoval, takže to stejně bylo jedno, ženich byl na 100% poznat. Jen jsem naťukla rodiče a svědky, v čem půjdou, svědci se nějak zázračně shodli, že mají vyhlídnuto vínové oblečení, což se mi do mých plánů hodilo, pak jen vybrat v šatníku rodičů, všichni byli vínovo smetanoví a ani to nebolelo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já taky nad tím barevným laděním oblečení svatebčanů dumám. Určitě by bylo hezké je trošku sladit, ale mám třeba dilema, jestli si vubec můžu dovolit požádat některé své kamarádky, aby byly jako družičky, a měly podobné šaty? Já jim šaty přece nemůžu koupit, šaty si musí zkusit každá sama, stejný střih nebude slušet všem... Nebo mám nakoupit stejnou látku a rozdat každé pár metrů, ať si nechají ušít podle své volby? Připadá mi to takové divné... A taky komu jestli se jim bude chtít do toho takto investovat, achjo. Ale viděla jsem, že některé nevěsty měly ve svých albumech fotky družiček ve stejných šatech a bylo to vážně moc krásné:) Co s tím??
Odpovědět
Petromila23: ať mají stejnou barvu, ale třeba jen jiný vzorek. Nemusí to být vzorek barevný ale třeba jen plastický. Dudunka: záleží na tom, kolik do toho chceš investovat. Jestli chceš mít svatbu krásnou a záleží Ti na detailech a ne moc na penězích, můžeš jim nechat ušít šaty do barvy svatby. ty šaty jim pak samozřejmě zůstanou. Nebo chceš ušetřit, třeba využijí něco, co mají doma, nebose to dá doladit i šátkem , šálkou. Moje svědkyně měla šaty do barvy, ani jsem jí neprosila, svědek tomu nepřikládal takový význam, navíc jeho přítelkyně opáčila, že by měl přece ladit hlavně s ní, jakožto se svojí partnerkou, takže ladili spolu a ne s námi. ;-) Ale těžko je donutíš. ;-)
Odpovědět
Jj, to je pravda. Nutit nikoho nemůžem ... O družičkách jsem ani nepřemýšlela. Já budu mít 2 malé. Tak tam je to vyřešeno. ˇ na dospělé družičky bych asi jedině oběhnula příbuzenstvo, jestli by někdo neušil šaty. Když si to dáš ušít někam mimo, tak do toho budeš muset investovat hodně.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, všichni, moc vám děkuji za vaše názory. Nakonec jsme vyřešili trochu jinak. Ženich bude mít bordovou kravatu se stejně barevnou vestičkou. a oba otcové budou mít kravatu od ženicha odlišnou, ale oba stejnou, smetanovou s bordovým vyšíváním... víc už to řešit nehodlám... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
U kamarádky na svatbě měl ženich se s vým tatínkem kravatu se stejným vzorkem, ale každý v jiné barvě. U nás to bude asi určitě mít každý jinak, ale já myslím, že to nevadí.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my už skoro všechny obdarovali růžovejma kravatama, ale každá je jiná! Úplně stejný bych asi nedávala.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?