Je lepší oblek půjčit nebo jet do Polska nějaký koupit?

Profilova fotka
Ahoj holky, lámeme si hlavu, zda je lepší půjčit oblek, nebo jet do Polska (Náchod) nějaký koupit. Nevíte jaká je aktuální situace s cenami a výběrem? Vyplatí se to? Díky za každou sdělenou zkušenost!
Odpovědět
Profilova fotka
@irii Jedeme s mužem do Polska v úterý, sice pracovně, ale můžu se ti zkusit podívat jak to tam tak vypadá... Každopádně kolik máš tak představu za oblek dát, kdyby jste ho kupovali? I tady už se dají sehnat levné obleky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Tak to jsi moc hodná! Kdybychom se vešli do 4000,-, bylo by to super. Jinak bychom asi volili půjčovnu :-( Partnerovi se za oblek moc utrácet nechce. Prý ho pak neunosí. Kdybys tam koutkem oka zehlédla nějaké krajky (metráž), i taková informace by se hodila :-) Každopádně přeji šťastnou cestu!
Odpovědět
Profilova fotka
Do čtyř tisíc se dá sehnat i tady... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
4000,- jsou opravdu maximum. Nevím zda je vůbec reálné sehnat levnější (aby vypadal slušně). Každopádně to jistí půjčovna.
Odpovědět
@irii Ahoj my koupili v bandi - celkem za cca 7tis. boty 1400,- vestička s regatou 1400,- košile 600,- oblek 4,000,-
Odpovědět
Profilova fotka
podle mě se do polska jet nevyplatí.... souhlasim s polinka_x... my koupili úžasný a kvalitní oblek v bandi, a i s botama, košilí, vestičkou, ponožkami a opaskem nás to vyšlo na 8 tisíc. Oblek tedy stál do 5 tis.... a to ještě poradí, případně upraví jejich krejčová....
Odpovědět
Profilova fotka
ted jsem koukala na jejich stránka a obleky tam mají zhruba od 2300kč, ten náš co prezentují jako luxusní stál 4490kč, jinak mají spoustu krásných pod 4tisíce.
Odpovědět
Vyplatí se do Polska jet. My koupili za 3800 smoking šitý na míru. Krásná jemná látka , sytě černý. Za 14 dní hotový. Měli tam hodně obleků na místě, ale my se zhlédli v tom smokingu.Pro manžela tam jeho velikost právě neměli. Tak jej změřili, za 14 dní jsme dojeli znovu , to mu vyzkoušeli znovu a na místě mu dodělali jen délku u kalhot .Byla s námi sestra - pánská krejčová a i ona tam pro manžela koupila oblek, k tomu oblek pro našeho tatínka a synovce. Oblek tam pořídili i s kravatou a košilí do 3000 Kč. No prostě super. Za nás velká spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@ali2011 A kde v Polsku?
Odpovědět
@janule23 pokud má manžel konfekční velikost, tak na každém větším tržišti je plno stánků z hotovými obleky. Manžel má taky z polska za 2,5 tis. a je i spodílem vlny, vypadá velice luxusně a kvalitně. Nikdo nepozná že je z Polska. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ali2011 A můžu se zeptat, kde konkrétně jste byli? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Je sice hodně hubený, ale obleky mu jsou těsnější v ramenou. Pokud sedí v ramenou, zase na něm oblek plandá. Ale zkoušeli jsme jen u Blažka a v SunsetSuits. Sedly mu samozřejmě ty nejdražší :-( V každém případě díky za příspěvek!
Odpovědět
Článek se načítá
@irii já bych se podívala normálně i u asijských spoluobčanů..Odtama mají obleky jak přítel tak moji bráchové a všichni naši známí, cena do 2 tisíc..takže když si to spočítáš vyjde tě to levněji než v Polsku, tam navíc ještě projedeš benzín ale zase z Polska zní asi lépe než od vietnamců :-D
Odpovědět
@kristyn.g souhlasím s tebou, fakt nevyplatí! Stačí aby se lidé občas rozhlédli i po obchodech tady u nás, jak jsme psala výše ...
Odpovědět
@limda ahoj, také mne zajímá, jak je to s pánskými obleky v Polsku a navíc dcera půjde do tanečních, pokud mohu prosit budeš moc hodná, když mi písneš :-) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud mohu poradit, tak do Polska ano, ale dále od hranic. V Kudový ( Náchod) je draho, čím víc do vnitrozemí, tím levněji!! Vím o čem mluvím, manžel je Polák, takže vím, jak to chodí!!
Odpovědět
Profilova fotka
@hani96 Určitě, ráda se kouknu a dám vědět... budeme jezdit skoro po půlce Polska, tak snad tam něco rozumného a levnějšího uvidíme :-)
Odpovědět
Já doporučuji Polsko...Stojí tak 2-3 tis. a jsou fakt pěkné
Odpovědět
Ahoj, my pojedme pro oblek do polska. Dívali jsme se tam v zimě a vyjde celý na 2000 Kč. Levněji než u nás. A výběr měli krásný. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klvky Ahoj, a vy jste byli konkrétně kde prosím?
Odpovědět
@irii my jezdíme do Polského Těšína na trhy. A navíc říkali, že to nakombinují velikostně. když třeba potřebuje větší sako než kalhoty, tak to dají od jiného. A mají tam i spoustu košil a kravat. A troufám si číct, že je to kvalitní.
Odpovědět
Profilova fotka
Jejku, toho jsem se bála. Těšín máme daleko...Ale zase kdyby se dal sehnal oblek za 2000,-, tak by se ta cesta mohla vyplatit. Nevíš jak to tam funguje o víkendech? A děkuju moc! Nevím, kde jinde bych tyhle informace sháněla :-)
Odpovědět
my jezdíme vždy v sobotu dopoledne. jsou tam dvě burzy. malá a velká, o kousek dál. za hranicemi si bereme taxíka, 50 Kč vyjde a doveze nás skoro přřed burzu. A u vás nejsou trhy?
Odpovědět
kde to přesně jezdíte na ty trhy?Taky sem tam chystáme,na přítele není možno sehnat a když už tak teda drahý,chce jen nějaký levný protože oblek potom neunosí :-p
Odpovědět
@irii nevím odkud jsi, takže mám tip- v Novém Jičíně na náměstí mají 50 % výprodej na všechny obleky od firmy Prostějov...oblek tě tam vyjde na 1500...Bude to asi i v jiných prodejnách Prostějov
Odpovědět
@dajdou dívám se že jsi z V.M....jak jsem psala výše v Novém Jičíně na náměstí pod podloubím nad sexshopem mají teď výprodej Prostějov obleků... 50% na všechny
Odpovědět
ano vím už jsem to omrkala ale nemají takový smetanový,přítel chce buď bílý nebo smetanový,ale díky za tip :-D
Odpovědět
@dajdou to je fakt mají tam spíše tmavé nebo šedé
Odpovědět
@klvky ahojki, takže tam mají i v sobotu? Taky se tam chystáme :-) A nevíš prosímtě jestli tam mají bílé nebo krémové? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@irii My koupili úžasný oblek i tady, přímo v našem městě, myslím, že to je něco společného s OP Prostějov, černý, kvalitní oblek, líbil se nám na prodejně, ovšem manžel má nekonfekční postavu (úzký pas, velká ramena), tak ho paní celého přeměřila, vybrala mu užší kalhoty, šiřší sako, to ještě zašpendlila, ať je vyštíhlené v pase, to samé i s vestičkou a celý komplet ušili přesně podle jeho míry za 3990,- Kč a za týden jsme pro něj šli. Ještě dostal jako dárek krásný kožený pásek. Původně chtěl jít muž na svatbu v bílém, tak ten bychom půjčili, protože ten člověk nevyužije, ale nakonec vybral černý a ten se bude hodit vždycky a ještě za ty penízky, bezva. Takže se dá vybrat i tu, jen to chce obejít a hledat :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?