Jaký oblek pro ženicha za dobrou cenu?

Ahoj, prosím o radu. Koncem července mám svatbu a stále jsem nevybral co na sebe. U mě vždy vedlo sportovní oblečení a v tom společenském se moc nevyznám. Navíc máme celkem omezený rozpočet a rád bych se vešel do tří tisíc. Koukal jsem třeba na výprodeje u bandi, kde se lecos sehnat dá, ale je těžké vybrat. Nevěsta bude klasicky v bílém. Já chci nějaký tmavý oblek, ale né vyloženě černý. Možná v lesku by šel i černý. Spíše jsem pokukoval na leskle šedý atd. Hlavně vzhledem k termínu by to měl být nějaký materiál, ve kterém se neupeču při prvním kroku na sluníčku :-) Nemáte někdo moc prosím vhodný tip? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Bandi je naprd, pokud nesedi cely komplet perfektne, nemuzes u nich kombinovat sako a kalhoty ruznych velikosti. Navic ty levnejsi obleky doslova krici do sveta ze jsou opravdu na nejnizsim stupni. Zajdi do prodejny OP Prostejov na Vinohradske, tam maji super vyber, ceny a jako bonus hafo kravat za par korun. www.modaprostejov.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Asi nesouhlasím s výrokem @lahvan, že levnější kousky z bandi křičí, že jsou na nejnižším stupni. Obleky, co jsou teď ve výprodejích,tak úplně nutně vypadat nemusí. My máme oblek od nich za 3.500 a hezčí oblek jsem asi neviděla a zatím každý, kdo ho viděl, říkal to samé. Pokud člověk nemá atypickou postavu, tak se tam nakoupit dá. I za 3.000. :-)
Odpovědět
koupili jsme v C&A.. sako 1200 kalhoty 590... nemacka se, sedi krasne.. knoflíky na rukávech nasite jak mají byt..
Odpovědět
Profilova fotka
@davidgelner Mně se z těch levnějších líbily i v C&A, F&F nebo H&M. Ve všech řetězcích nebude problém se cenově vejít do 3000 Kč i s kravatou Neosuhlísm s @lahvan, že nemůžeš v Bandi kombinovat sako a kalhoty různých velikostí. Můj muž hraje tenis a má velmi svalnatý nohy, široký ramena a hrudník. V Bandi jsme oblek nakombinovali a nechali upravit, sedí parádně. Ale byl to teda ten nejdražší tam (tuším 7900 Kč). Naopak partnerovi vůbec neseděly obleky u Blažka, dělaly mu moc varhánky a prolamky na pažích ve všech možných variantách. Nebudu ti tady tvrdit, že oblek od Bandi je to nejlepší, co můžeš mít - podle mě zkušený oko pánský krejčový by okamžitě poznalo, že do obleku na míru to má přece jenom daleko....ale do těch 3000Kč bych asi radši obešla ten nákupák. Můj tatík má oblek z F&F - sako 1290 Kč, kalhoty 590 Kč. Košili z C&A asi za 295 Kč (klasika bílá) a kravatu od vietnamců za 89 Kč. A je to sekáč, rozhodně vedle mě nebo mamky nebude vypadat jako šupák :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie ano, nakombinuji, ale to az uz drazsich obleku. A tady se resi oblek do tri tisic, shaneli je neco pro meho tatinka a bohuzel prodavacka tvrdila ze kombinovani neexistuje, jen u tech z vyssi rady. Osobne mam oblek z rady Sevcik exclusive z te prodejny OP a za 6t (zlevneno z deviti) je to luxus jak materialem tak strihem. Navic maji pravidelne akce, kdyz se vystrihne kupon z novin, davaji slevu 20% na oblek, 50% na kosili a kravata stapa nejakych 90kc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lahvan Aha, tak to potom jo. Ani jsme žádné jiné obleky v Bandi nezkoumali....teďka někdy by tam měl vyrážet tchán, tak jsem zvědavá, jak pořídí. Obávám se, že ani nepořídí, pokud nehejbne, protože mu do svatby pak oblek nestihnou upravit, když je svatební sezona v plným proudu. =-) Nevím, jestli je modaprostejov stejná jako OP Prostějov, ale to u nás v Budějcích už i zrušili....tady byla jen nějaká socialistická prodejná ála Prior se dvěma prodvačkama protivnýma jak řiť :-D :-D
Odpovědět
No, co si budeme povídat, oblek kolem tří tisíc nebude materiálově a vlastně nejspíš ani střihově žádná hitparáda, prostě z logiky věci to tak být nemůže a ten kdo tvrdí něco jiného, tak si tak trošku lže do kapsy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My v sobotu koupili luxusní, ale opravdu LUXUSNÍ oblek v Polsku v Těšině.. Oblek stál 2,500,- ale je tak luxusně propracovaný a prostě všechno.. S přítelem jsme z něj nadšení.. U stejného prodejce koupil oblek i můj taťka a tchán... Oblek je vyroben v Polsku, takže žádná Čína.... A k tomu koupil i košili, kde jsou knoflíčky schované.. Dělané přímo na svatbu :)
Odpovědět
Děkuji za rady, tak jsem zkusil projít obchůdky v nákupním centru. Zatím jen pár, nebylo ještě dost času, ale zatím jsem si nevybral. Buď jsem narazil na šíleně drahé a nebo naopak vypadali střihem jak z minulého století který by skvěle seděl detektivu Colombovi :-) Uvažoval jsem o zapůjčení šatů, ale zhrozil jsem se cen půjčovného. Dát i několik tisíc za něco, co za pár dní vrátím je silně neekonomické. Alespoň u nás v Plzni jsem nenašel levnou půjčovnu. To už raději koupím oblek třeba za pět tisíc s tím, že ho hned po svatbě zase s malou slevou prodám. Navrhl jsem jít na svatbu v kraťasech a tričku, ale to mi nastávající zatrhla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Bandi Vamos koukala js m na stránky a maji ve slevach obleky za 3.000kc z 7.000kc my se tam určité vydame;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky můžu doporučit naše polské sousedy. Oblékli jsme ženicha komplet i s botama za 5 tis a rozhodně nevypadá levně. Mám foto ve svém albu.
Odpovědět
Zkuste C&A, dají se tam sehnat do 3000 krásné obleky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jsem pro Polsko, ale záleží jak daleko máš hranice... Dají se tam sehnat opravdu krásné kousky kolem 3 000 Kč.
Odpovědět
Doporučuji Next. Koupili jsme tam tmavě modrý slim fit oblek za asi 3500, materiál 50% vlna.50% polyester. Za tu cenu vypadá moc dobře. Kalhoty a sako se prodávají zvlášť, takže velikosti se dají kombinovat a měli i zkrácené a prodloužené délky.
Odpovědět
Ahoj! My jsme kupovali oblek v H&M a vešli jsme se do 1500 a nastávající je z něj nadšený :-)
Odpovědět
To se máte že ste sehnali do 2 tisíc :) my koupili v Mark and Spencer za 3100 ale moc pěknej! Velkej výběr maj hlavně na Václaváku. A nemusel se nijak upravovat, co se týče délky rukávů nebo nohavic, padne skvěle. V HaM, CaA jsme nenašli, ale hledali jsme ,,jen" na Chodově. V FaF měli celkem fajn ,ale velikostně nepadla žádná kombinace.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Mango!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?