Jaký oblek pro ženicha? Mám šaty sampaň

Profilova fotka
chtěla bych se zeptat jaký by se hodil spíše oblek pro ženicha, já mám šaty šampan, myslíte že hezčí by byla stejná barva nebo černá, svatvu budeme mít do oranžova.vůbec si nevím rady a ani si nedokážu představit jaké by to vypadalo
Odpovědět
Já bych volila spíš černou - bude to k vašim světlým šatům hezký kontrast (a navíc se mně osobně světlé obleky na chlapech moc nelíbí, připadají mi tak nějak zženštilý, ale to je jen můj názor). Dejte ženichovi šampaň košili a kravatu (případně i vestu) - takovouhle kombinaci jsem viděla na vlastní oči a bylo to moc hezké - i potom na fotkách. Anebo by mohla hezky vypadat i kombinace s hodně tmavě hnědou (eben), ale tam už záleží, aby se to barevně netlouklo s ostatní výzdobou...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj jámám taky šampan šaty a muž bude mít tmavý oblek,šampan košily a šampan kravatu a tmavou vestu
Odpovědět
Profilova fotka
podle toho, jak v tom bude přítel vypadat + jak se Vám to bude líbit. I já mám šaty šampáň, přítelův oblek je ale tmavě šedý s decentními proužky v látce, kravata i košile šampáň barva ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych hnědý oblek, ale ten se celkem špatně shání.
Odpovědět
Jakykoliv se vam bude libit ...krome bileho protoze potom by tvoje saty na fotkach vypadaly jako seprane...
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodne bych doporučovala cernou .... hodne pak vyniknou Vase sampan saty. Pokud zenich bude mit svetlejsi barvy , Vase saty zaniknou a to nechcete. Pro inspiraci se můžete podivat na panske obleky na nasich strankach.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně černý oblek a šampaň košile. Kravatu bych asi volila podle tvé kytky, vestičku, jen pokud se to jemu opravdu líbí, v té se cítí dobře málokterý chlap, spíš jen ti, co jsou zvyklí chodit běžně v obleku a na svatbu tak zvýší úroveň slavnostnosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já mám šampaň šaty a paní nám doporučila tmavě hnědý oblek , nelze moc rozeznat od černého,ale pokud se černá skutečně přiloží, rozdíl vídíš ...pokud kombinujete s oranžovou, tak to bude určo dobrá volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Tmavý oblek a sladit košili ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám taky šampaň šatičky a přítel má tmavý oblek a šampaň košili i kravatu :-)
Odpovědět
Taky si myslím, že černý oblek, a sladit s šaty košili nebo i vestičku s regatou.
Odpovědět
ahoj, já mám taky šampaň, ženich bude mít antracitový s úzkým proužkem a chci mu kopit šampaň košili, ale přemýšlela jsem o růžové kravatě, protože budu ladit svatbu do růžova, co myslíte?
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Holky, měl někdo ženicha oblečeného v tmavě modrém - modro-černém obleku? Uvažuji o tom, myslím že k ivory by to mohlo být pak s vestičkou a regatou hezké.
Odpovědět
Myslím, že ideální je černý žaket.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?