Jaký oblek k těmto šatům?

Ahoj Holky, prosím o radu! Jaký oblek pro ženicha k těmto mým šatům? Moc děkuji za vaše názory... a ještě jedna doplňující otázečka... má dort a svatební výzdoba ladit s šatami nevěsty?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to viděla spíš jen na kalhoty s košilí. Hodí se světle hnědá, světle modrá, tmavě modrá.... Ladit nemusí, mně ladí výzdoba s květinou a dortem, do toho máme stejně sladěný deník našeho vztahu místo svatební knihy, doplňky, ale zbytek je volnější ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Může a nemusí. Ale držela bych se pastelovejch barev. Ale klidně třeba nějakou i modrou nebo zelenou, mužeš zkombinovat víc pastelovejch barev dohromady. Co se obleku týče, nasadila bych na něj béžovej oblek a bílou košili. Prostě celkově, aby všechno bylo barevně tak lehký a něžný, jako ty šaty. Černej oblek by vedle tebe vypadal moc tvrdě.
Odpovědět
Taky bych dala modry oblek s bílou košilí a kravatu podle šatu nebo možná i do kremova.
Odpovědět
Holky a myslíte si, že je reálné, že se do těchto šatů vejdu na konci 7 měsíce? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych oblek k těmto šatům nevolil, spíše jen košili a motýlka do barvy šatů...světlé kalhoty. 3aty nejsou tipicky svatební a pokud navíc svatba bude v letních měsících je to i praktické a bude to stylovka. tyto šaty v 7 měsíci mužou být sřihově fajn jen to křížení pod prsy může zvýraznit bříško ještě víc tak jen pozor ať šaty nejsou na fest :)) hodně štěstí a krásnou svatbu přeji Michal
Odpovědět
Na svatbu patří jednoznačně oblek, a šaty jsou společenské, takže oblek je určitě správná volba. Líbil by se mi k tomu šedý nebo modrý, ve světlejších odstínech.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?