Jakou košili k bílé vestě a regatě?

Přítel má šedý oblek do toho přijde tato kombinace vesty a regaty http://kosilestyl.cz.pegasus.jtwds.cz... a zvažuju nad košilí, jestli zvolit bílou. Barva svatby je fuchsia a takovou košili kupovat určitě nechci. Co myslíte - nebude té bílé moc, když bude taková i košile?
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Ahoj, myslím, že když tam dáš bílou košili, tak zabiješ tu krásnou regatu a vestičku, tzn. vůbec to nebude vidět:(. Asi barevnou košili by to chtělo a proč nechceš košili v barvě svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
chtěla jsem napsat fuchsia, ale to nechceš tak co třeba světle růžovou? je škoda košili zabít :)
Odpovědět
No mi přijde ta fuchsiová košile hrozně výrazná, mám ráda decentnost a doplňky v barvě svatby jen malé a ne celou košili. :) Myslím, že ta vesta s regatou, jsou takové lesklé, takže by to mělo být vidět i tak ne? No ještě nejsem rozhodnutá, tak raďte. :)
Odpovědět
Nebo zvolit tuto stříbrnou verzi a do toho bílou košili? http://kosilestyl.cz.pegasus.jtwds.cz... Nebo zvolit pak ještě místo bílé smetanovou, ale nebude to tak trochu mimo svatbu, když nic jiného smetanové nebude?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nemáš koupenou tu vestu i regatu, co pořídit bílou košili, bílou vestu a fuchsiovou regatu? Tím bude i ženich v barvě svatby a vše vynikne. Myslím, že do růžové košile se moc chlapům nechce :-)
Odpovědět
Myslím, že ženich by měl být celý v bílé pokud bude mít na klopě fuchsiovou kytku. Ženich nemá ladit k barvě svatby, ale ke kytce nevěsty. Pokud budeš mít bílé šaty a kytku ve fuchsiové barvě a ženich šedý oblek, viděla bych to vše do bíla + barevnou kytku na klopě. Jde o to, aby se to pak na fotkách moc "nebilo".
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Ženich má mít podle pravidel etikety vždy bílou košili! Barevná se nehodí na tak slavnostní příležitost. A jinak má ženich ladit s nevěstou, ne barvou svatby. Většinou se to ale stejně ladí podle nevěstiny kytky, pokud ona jinak nemá na sobě nic barevného.
Odpovědět
Rozhodně jsem pro bílou - ženichova košile se nemá ladit do barvy dekorací svatby......... a za mě je i bílá nejvíc slavnostní.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že spacirka25 má pravdu. Také bych to tak řešila a bude určitě moc hezké.
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Dala bych barevnou košili..
Odpovědět
Díky Kamelie123 :) Řeším totiž úplně stejný problém - budu celá v bílém s kyticí žlutých kal a v Bandi nám řekli, že ženich má mít bílou košili a kravatu, když bude mít žlutou kalu na klopě, aby se to na fotkách nebylo - má klasický černý oblek.
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodne bilou kosili ale barevnou regatu...vzdyt nemusi byt zrovna vyrazna fuchsiova, jen o nekolik odstinu svetlejsi...sladila bych to s tvou kytici x
Odpovědět
Článek se načítá
Holky díky, taky jsem si přečetla, že košile by měla být bílá, tak jsme ji objednala a k tomu stříbrnou vestu, regatu a kapesníček, myslím, že to bude hezké. :) Děkuji moc
Odpovědět
Ten můj měl všechno (košile, vesta, kravata) v bílé a i když jsem se bála toho, jak to bude vypadat, tak to bylo myslím moc hezké a slavnostní.Navíc měl vestu a kravatu ušité ze stejné látky jako já šaty. ;-) Ale možná, že by to každému chlapovi nesedlo...
Odpovědět
Rozhodně bílou košili. Můj manžel měl bílou košili , bílou vestu i regatu a moc mu to slušelo. Vypadl slavnostně. Barevní košile se hodí tak maximálně na ples nebo na oslavu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ty barevny kosile, to je hruza :( ja jsem pro pritele zvolila barvu ivory, protoze budu mit ivory saty, a i tak jsem vahala. Ted shanim motylka, neco decentniho a pritom chic, to je teprve problem :(
Odpovědět
Určitě souhlasíme s bílou! ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?