Jakou barvu košile pro ženicha? Já mám šampaň šaty

Ahoj holky, potřebuji radu. Já budu mít šaty šampaň a řešíme, jakou barvu košile pro ženicha. Já jsem pro, aby měl košili šampaň a kravatu trochu jiný odstín. Tchyně a švagrová mi tvrdí, že by měl mít bílou košili a šampaň kravatu. Já si naopak myslím, že když bude mít tmavý oblek a bílou košili, budu já vypadat jako "zapraná" v těch šampaň šatech:-(. Poraďte prosím:-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych se taky rozhodovala ze bud sampan kosili a nebo aspon sampan kravatu...mas to tezky no....ja se ted rozhodovala taky ohledne kosile bo svatba bude do oranzova a nakonec jsem koupila oranzovou kravatu a bila kosile bude....a vubec se neboj at uz se rozhodnesnjakkoliv tak urcite nebudes v tom vypadat zaprane jak ty pises to fakt ne :-)
Odpovědět
Ženich by měl přizpůsobit oděv nevěstě, takže jsem pro champagne košili. Kravatu klidně stejnou nebo tmavší...
Odpovědět
v salonu mě paní říkala, že vždy o odstín tmavší než jsou šaty, právě proto, aby ženich moc nesvítil na fotkách atd... :-)
Odpovědět
I já bych byla určitě pro šampaň košili a k ní pak nějak doladit kravatu ...jak říkáš s jeho bílou košilí by ty šaty pak vypadaly jako že jsou zaprané A ještě něco, nenech si do toho od nikoho kecat a dej na svůj vkus a uvážení :) Ikdyž odporovat tchyni a švagrové není lehké :D
Odpovědět
Profilova fotka
gabi, máš pravdu, je to přesně jak říkáš... Ženich by měl ladit - a to pouze! s nevěstou! Pokud má nevěsta šaty ivory nebo šampaň automaticky by se měl ženich ladit do šampaň... ragata (případně sv. vestička v též barvě, ale jiném odstínu) ... ;)
Odpovědět
jsem také pro, měl by být v šampaň (košile i kravata)
Odpovědět
jééé - já to budu mít taky tak, tj. chci pro ženicha šampaň košili a vzhledem k barvě svatby - světle růžová tak světle růžovou kravatu. Problém mám s tátou - sladit ho, anebo naopak odlišit? Přemýšlela jsem nad šampaň košilí a modrou kravatou...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v zásadě je to pouze na Vás jaká kombinace se vám nejvíce líbí. Na našem webu máme o správném sladění nevěsty a ženicha článek, tak se mrkněte ;-)
Odpovědět
Košile by měla ladit se šaty nevěsty, volila bych tedy také šampaň. Kravatu či regatu potom ve stejné barvě jako košile nebo o odstín tmavší. Bude to určitě vypadat líp. Bílou košili bych v tomto případě nevolila. ;-) Mrkněte i k nám na facebook. Inspirace ve smetanové barvě přijde v následujících týdnech. ;-) Máme nádherné košile i kravaty v mnoha odstínech. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, myslíte, že je nevhodné, aby měl ženich červenou košili? Chceme totiž bílo-červenou svatbu. Já budu mít bílé šaty a červené doplňky včetně kytičky. Ženich by měl normálně tmavý oblek a červenou košili s bílou kravatou. Jeho svědek to bude mít naopak, bílou košili a červenou kravatu... nebo myslíte, že je vhodnější klasická bílá a šampaň košile?
Odpovědět
já měla šampaň šaty a světlé růžové gerbery jako kytici, takže jsme nejprve vybírali šampaň košili a světle růžovou kravatu, ale protože v úpravě SLIM šampaň košili neměli, tak jsme vzali světle růžovou košili a šampaň kravatu, abychom ladili...bílé barvě bych se na oblečení ženich vyhnula, když je nevěsta v šampaň...vzniká kontrast a vypadá to opraně, zašle,...
Odpovědět
Taky jsem se vdávala v šampaň šatech - pro ženicha nám vyšla nejlépe šampaň košile, kravata podobná, s lesklým vzorkem, oblek měl šedý. S barvou svatby se pak může ženich sladit korsáží.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nám stylista řekl, že jediná volba k šampaň šatům, je hnědý oblek, šampaň košile a kravata o nějaký ten odstín tmavší... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já šaty to jemné krémové a ženich má krémovou košili a starorůžovou kravatu. Vypadá to moc hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě ne bílou, protože by pak vyniklo, že tvoje šaty nejsou bílé a pak to vypadá blbě. Měla jsem šaty Ivory a manželovi jsme sháněli košili ivory, doplnili pak zelenou kravatou. Ale kravata může být i tón v tónu s košilí a tak úplně ladit s něvěstou ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?