Jaké boty k tmavě modrému obleku

Ahoj nevěsty, potřebovala bych poradit jake boty dat k tmavě modrému obleku. Líbí se mi hnědé, ale nevim jestli se to na svatbu hodi. A take stále nevim zda úzkou kravatu nebo motylka. Moc díky za tipy a případné fotky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, k tmavě modrému hnědé :-) Neboj hodí se to. Můj ženich měl hnědé boty a pásek a na eleganci mu to neubralo :-)
Odpovědět
@sanndra a nemáš prosim foto jak to vypadalo? A jestli měl motylka nebo kravatu?
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun měl svatební kravatu. Foto mám v albu. Ale boty ti neukážu, nemám foto i s nohama :-)
Odpovědět
@m4ruun , ahoj, pritel taky chce mit tmave modry oblek a hnede boty, ktere uz mame koupene(na obrazku). Pro vyber plati techto nekolik pravidel -obecne plati, ze po 18 hodine se nosi cerne boty, ale todle pravidlo podle me plati spis pro divadla, plesy atd -na spolecenske udalosti se nosi boty typu oxford(bez usi), derby(s usima) jsou spise casual, oba tyhle typy bot muzou byt se zdobenim tzv. brogue -dalsi pravidlo je, ze boty by mely byt tmavsi nez oblek, kdyz je ta modra je hodne tmava, skoro cerna, tak radsi cerne boty, kdyz je svetlejsi tak se hodi oboje. Prikladam obrazek, jestli jsi ho jeste nevidela, tak ti mozna pomuze s vyberem. Ohledne motylka, myslim, ze to je podle vas s partnerem, jestli se v tom citi dobre, tak proc ne. Mne osobne se libi varianta na obrazku dole, ale pritelovi se to moc nelibi, takze bude mit uzsi kravatu.
Odpovědět
@elizabethbennet super moc díky ☺️
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@tomodkolina super, diky za radu :) jeste se zeptam, nemusí to byt opasek s dírami ne, muže to byt i takový ten zacvakavaci nebo ne?
Odpovědět
Já preferuji klasický kožený opasek ;) tj s dírami. Takové ty automatické přezky mívají plastové ozubené pásy (uvnitř) a plastové ozubené kolečko.. No nechtěl bych být na místě toho, komu by to povolilo během obřadu. :D Zapoměl jsem dodat, že je potřeba vše sladit tj. boty a opasek i s páskem na hodinkách. Asi nemá cenu dodávat, že pásek na hodinkách by měl být taky z kůže. Kovový pásek by se k outfitu moc nehodil, ale hlavně ne žádný plast nebo nylon ;)
Odpovědět
Koukala jsem na pasek a přezka je kovová s kovovym zobackem a v kuzi jsou vyhloubene otvory na ten zobacek, tak snad by to mělo byt vpoho 😂 Jinak hodinky máme s hnědým kozenym paskem, takze budeme kombinovat s hnědou, premyslela jsem jeste o černé, ale nové hodinky kvůli tomu kupovat nebudu 😂 Moc diky za postřehy
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?