Jaka kravata a kosile k modremu obleku??

Potrebovala bych radu...Zenich bude mit tmave modry oblek, ja zlutou kytici, jakou kosili a kravatu k tomu??dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
jaký styl svatby? Kde? Běžně bývá košile v odstínu šatů nevěsty, s manžetovými knoflíčky. Kravata/motýl dle toho, co je to za svatbu. Já měla šaty bílé, korzetovky, hladké s vyšíváním, svatbu na zámku. Manžel temně šedý oblek, bílou košili s jemným bílým lesklým proužkem a bílou regatu.
Odpovědět
Profilova fotka
Manzel mel ivory kosili a merunkovy/lososovy doplnky-kravatu a takovej ten hadrik do kapsy kterej si nikdy nemzu zapomenout jak se tomu rika :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych se nebala zlatavy/pekny zluty
Odpovědět
Profilova fotka
Bílou košilil, žlutou kravatu a k tomu bílo-žlutej kapesníček. Nebo pokud bude mít připnutou květinu tak tu dát pěkně do žluta a k tomu bílej kapesníček. https://cz.pinterest.com/pin/41784967... https://cz.pinterest.com/pin/55281692... Obecně je toho na pinterestu k inspiraci miliony fotek ... doporučuji hledat něco jako "groom style yellow wedding" Samozřejmě ale hlavně záleží na tom aby se v tom cítil dobře a aby to všechno sedělo do stylu svatby a do její formálnosti či uvolněnosti :)
Odpovědět
Profilova fotka
Muj snoubenec taky bude mit tmavemodry oblek, do toho bilou kosili a tmave modrou kravatu
Odpovědět
Profilova fotka
přítel má taky modrý oblek a bude mít bílou košili i kravatu ( kravata by měla ladit s šaty nevěsty ) jinak nám tuhle kombinaci doporučili v obchodě ;-) jinak nedivte se jak vypadá právě vstal :-D
Odpovědět
Bílou košili a modrý motýlek. Vynosí to i po svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bílá košila a modrý motýlek.... můj muž v tom byl tak úžasný, že jsem se zamilovala znovu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme modrý oblek bílou košili a bílou kravatu :-)vypadá to krásně....
Odpovědět
Ten můj má taky tmavě modrý oblek a k němu šampaň košili a šampaň set vestičku s regatou a kapesníčkem (já mám šampaň šaty). Mohla jsem na něm oči nechat, jaký to byl fešák :-D
Odpovědět
Pokud máte svatební šaty čistě bílé, tak ženich bílou košili a bílou kravatu nebo kravata může být i jemně do stříbrna, šeda. Pokud máte šampaň barvu šatů, tak košili a kravatu ženicha sladit s Vámi.
Odpovědět
Dekuji moc za vycerpavajici nazory...!!!Moc jste mi pomohli...Slo mi hlavne, ze budu mit zlutou kytici, tak jestli musi mit zlutou kravatu??
Odpovědět
Článek se načítá
@chzuzka supeeer!! S pritelem jsme se nasmali:) ale dobre jste poradili:)
Odpovědět
@malinaphoto super inspirace...dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
košile by měla ladit k vašim šatům a kravata s kyticí, ale nevím do jaké barvy máte svatbu.
Odpovědět
Volila bych prirodni tony k modremu obleku. Tzv. Hnede boty,bila kosile a na ni napr.dreveneho motylka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mallorca123 To si úplně nemyslím, že by kravata měla ladit s kyticí, s kyticí přece ladí korsáž na obleku ženicha... a nehledě na to, že kytici nemá pak nevěsta celý den u sebe... Nevěsta má prostě ladit se ženichem, ale jinak si myslím, že ať si to každý udělá dle svého ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marry22 ten jeho pohled stojí ze to :-D uplně co mě fotíš :-D
Odpovědět
Souhlasím s lucirou, že není pravda, že kravata by měla ladit s kyticí, a to přesně pro ty důvody, které uvedla. Nevěsta má ladit se ženichem, ženich je její rovnocenný partner a ne nějaký doplněk....Mně se to naopak nelíbí, dávat ženichovi kravatu v barvě kytice nebo svatby, přijde mi to už takové trošku násilné, jakože prostě všechno musí nějak ladit s tou danou barvou...
Odpovědět
To jsem chtela slyset...dekujuuu:)chtela bych zlutou kytici a pritel , aby mel bilou kosily a at si vybere kravatu nebo motylka jakou chce:)
Odpovědět
@chzuzka :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel měl tmavomodrý oblek, bílou košili a červeného motýlka, kamarád měl jako ženich také tmavomodrý oblek k tomu bílou košili a bílého motýlka, myslím, že k tomu lze dopasovat velké spektrum barev a kombinací.
Odpovědět
Já bych se snažila taky brát ohled na muže, jaká barva mu sluší, podstatnější mi přijde sladit oblečení trochu stylem než nutně barevně. Manžel si vybral barvu motýlka k modrému obleku sám, jsem si jistá, že s růžovým nebo červeným motýlem podle barvy mojí kytice by mě vyhodil, tyhle barvy mu fakt nejdou :-D Drobná růžová korsáž prošla naproti tomu zcela bez problému :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se bílá košile a bílá kravata/regata nelíbí... Strašně to splývá. K modrému obleku se hodí spousta barev, klidně i ta žlutá. Obecně smysl regat mi uniká - přijde mi to jako náhražka pro chlapa, co si neumí pěkně uvázat kravatu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?