Jaká košile a motýlek k černímu obleku?

Moc prosím o radu, snoubenec bude mít hodně tmavě modrý až černý oblek (vypadá jako černý), jakou k tomu máme vybrat košili a motýlka? Prosím o inspiraci. Já budu mít bílé šaty a pudrově růžové růže v kytici a nevěstin závoj, jinak budeme mít vše v přírodním stylu (pytlovina, krajka, pudrové růže, nevěstin závoj,....) Moc prosím o radu a inspiraci, nějak nevím, co by u něj vypadalo nejlépe. Bílá košile a světle pudrový motýlek? (té růžové se u něj trochu bojím) ale je to to jediné co mě napadlo. Děkuji předem
Odpovědět
Prosím o radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych dala pudrovou košili, ač se toho chlapi bojí, vypadá to super :) https://www.bewooden.cz/drevene-motylky/ a na tohle jsou koukala? :) strašně se mi to líbí a k vaší přírodní svatbě by to bylo krásný :)
Odpovědět
pudrovou kosili bych nedala... pokud vy mate bile saty, tak on v pudrove kosili ude vypadat hrozne zaprane.... Za me bilou kosili a pudroveho motylka.
Odpovědět
Profilova fotka
@danus13 Dobrý den. Bílá košile bude dobrá volba a nějaký motýlek v pastelových barvách. Zde je inspirace od ženicha, který měl na pastelové svatbě našeho růžového motýlka. Na podzim navíc chystáme spoustu nových květinových vzorů.
Odpovědět
Co třeba sladit dřevěného motýlka a dřevěné manžetové knoflíčky. Dokonce jsem viděla krásný kožený opasek s dřevěnou sponou. Vypadá to luxusně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?