Jaká barva košile a kravaty? Svatbu ladíme do kopretin

Ahoj holky.. chtěla jsem se zeptat, budu mít svatbu ladící do kopretin a tak mě napadlo, že bych koupila muži žlutou košili ( ale nevím jakou k tomu barvu kravaty? ), nebo mám koupit žlutou kravatu a bílou košili? mě ti ženichové v bílém připadají jako číšníci, tak nevím.. ;-(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@smurfka Co třeba žlutou košili a bílou kravatu? Nebo žlutou košili a zelenou kravatu? ;-)
Odpovědět
@smurfka Jsou dvě úplně úžasné varianty. Buď žlutou košili a do toho žluto-bílou kravatu. Jemné proužky. Vypadá to moc nádherně, to samé jde i udělat u bílé košile. A nebo bílou košili a žlutou kravatu buď čistou a nebo s žlutou kravatu s ručně vyšívaným motivem - takové se na svatbu také dělají. Ale záleží i kolik chceš do toho investovat, protože ty tence proužkované jsou dražší (teda přímo ty, které mám na mysli já). :-)
Odpovědět
@jennyexx třeba tahle ke žluté košili myslíš? http://www.assante.cz/e-shop/kravaty/...
Odpovědět
protože právě moc vzorových žlutých jsem nenašla..většinou jednobarevná žluté, nebo celé žluté s nějakým vyrytým vzorem..
Odpovědět
@smurfka ta je pěkná, ale je ještě kravata, kde je na střídačku žlutý a bílý pruh a jsou ty proužky všechny stejně široké. Jsou všechny široké přesně jako ty žluté proužky na kravatě, co jsi poslala. Dají se sehnat celé sady, kravata, kapesníček, manžetové knoflíčky. Některé jsou dokonce ručně vyšívané. Na té poslední fotce jsou i ty tenké proužky, o kterých jsem mluvila.
Odpovědět
@smurfka
Odpovědět
ta první žlutá je pěkná..nemáš nějaký tip i na stránky kde by měli barevné regaty..? většinou jsem našla jen základní barvy..bílá, šampan, stříbrná, a tak..
Odpovědět
@jennyexx jé ta je taky super..kde si ji našla?
Odpovědět
@smurfka Tydy tuhle lze objednat ve žluté variantě a je také moc pěkná. Ta 001 -se dá provést ve žluté.
Odpovědět
@smurfka ta první je na českých stránkách, ale za sebe ti mohu doporučit eBay. Na eBay jsou nádherné kravaty, regaty..... Kupuji tam pravé saténové originál značkové kravaty - žádná Čína (různí prodejci) a je luxusní výběr. Třeba u nás v autorizovaných obchodech je značka, co kupuji, ale absolutně od té značky nemají všechny kreace. Příjde mi, že v ČR, jsou v tom dost omezení. Já na kravatách ujíždím, takže jak si přítel koupí nějakou společenskou košili, hned mu k tomu doladím set. Všichni pak vždy zjišťují, odkud má tak super kravaty. :-)
Odpovědět
@jennyexx když já na ebay nakupovat neumím.. :-( angličtina je pro mě děs běs..
Odpovědět
@smurfka najeď si eBay.com a do vyhledávače napiš buď yellow tie a nebo yellow tie set (tady ti vyjedou sady kravata + kapesníček nebo kravata + kapesníček + manžetové knoflíčky). Když si pak rozklikneš kravatu, co se ti líbí. Je tam shipping and payments a můžeš si zjistit kolik je poštovné. Pokud by sis nějakou sadu vybrala. Klidně napiš do mé IP a já ti řeknu co a jak (na kolik by tě to komplet vyšlo, materiál zboží, jestli je to kvalitní prodejce, dodací lhůta......). Co se týká cen, dollar si normálně převeď dle sazebníku. Ale pokud máš svatbu 1.června, je zapotřebí pokud si vybereš na eBay nejlépe vybrat nejlépe do 2 dnů, ať ti stihne do svatby přijít.
Odpovědět
Článek se načítá
@jennyexx díky juknu :-D
Odpovědět
@smurfka nz :-)
Odpovědět
@smurfka Určitě bílou košili a případně doladit kravatu. Nad barevnou bych ani neuvažovala :-S Kravatu bych zvolila nevzorovanou a úzkou.
Odpovědět
@majkll díky..ale úzké kravaty jsou mimo můj vkus..někde možná až i za motýlkem.. rozhoduju se mezi regatou a normální kravatou..
Odpovědět
@smurfka ok, každému se líbí něco:-) mně se zase nelíbí normální kravaty ani regaty....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jeste jeden uhel pohledu, jakou budes mit batrvu satu? Mel nekdy tvuj nastavajici zlutou kosily, jak v ni vypada? Ja bych osobne sla do bile kosile a k tomu zlute doplnky, napr orig svatebni manzetove knoflicky, kravatu a nezapomen, ze bude mit korsaz ladici s tvoji kytkou:-)
Odpovědět
@marketaaj já mám bílé lesklé šaty..přítel má doma fialovou, modrou a zelenkavou košili - žlutou ještě neměl.. jo a korsáž mít nebude..
Odpovědět
Bílá košile a žlutá kravata. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jen aby byl ženich poznat v davu.... všichni asi budou mít barevnou košili a barevnou kravatu..... takže bych asi volila bílou košili a bílo žlutou kravatu...(víc bílá než žlutá)
Odpovědět
@majaha no právě ted mela kamaradka svatbu a všichni hosté měli bílé košile akorát každý jinak barevnou kravatu..tak nevím..právě se obávám aby se mi tam v bílé košili neztratil:o)
Odpovědět
Profilova fotka
@smurfka aha... tak to jsem ještě nezažila :-D no vídíš to, vůbec bych to neočekávala...
Odpovědět
@majaha no taky jsem na ty fotky čučela jak puk:o)) naštěstí ženich byl ve světle modré, tak trošku poznat byl..ale kdyby tohle udělali na naši svatbě tak nevím..naštěstí jsme napsali že nepožedujeme dress code, tak možná nikdo v obleku ani nepřijde - což by bylo fajn, aspon by ženich vyčníval..
Odpovědět
Profilova fotka
@smurfka a nedali si to jako požadavek??? Protože mi to přijde neuvěřitelná náhoda... 8-)
Odpovědět
já myslím že ne..nebyli jsme tam- jen jsem viděla fotky..pár lidí tam mělo jinou barvu, ale tak 80% měli bílou..nevím no..možná se mezi mladýma moc neexperimentuje..nebo nevím.. :-D
Odpovědět
@majaha
Odpovědět
Barevné košili totiž vůbec nefrčí. proto nejspíš většina svatebčanů byla v bílých;-)
Odpovědět
@smurfka 100% bílá košile, kravata jemně žlutá minulý týden jsem tu narazila na ženicha v oranžové košili i kravatě a bylo to teda :-(
Odpovědět
@majanax mužu vidět kde ? fotoalbum nevěsty? když tak do IP abys nikoho nepohoršila..díky moc..neumím si to právě představit jak by vypadali dvě stejné barvy, tak at mám aspon představu..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?