Jak sladit ženichovi šedý oblek s bordó doplňky?

Profilova fotka
Přemýšlela jsem bílou košili, bordo kravatu a kapesníček. Nebo je lepší bordo košile, kravata a kapesníček? nebo vesta bordo? co vypadá lépe?? děkuju
Odpovědět
Ono to chce vyzkoušet, asi bych nešla do bordo košile, ta je hodně výrazná. Dala bych bílou košili, bordo kravatu a kapesníček a vestu barvy obleku. :)
Odpovědět
Já bych také raději volila bílou košili a bordo doplňky. K pánským doplňkou se pak dají krásně sladit i chlapecké, pokud budete mít na svatbě i děti. ;) Vesta na bílou košili by pak mohla být bordó.
Odpovědět
K bordó kravatě a kapesníčku určitě bílou košili.
Odpovědět
Profilova fotka
A co neladit vůbec, ale do barvy aldit jen výzdobum jvětiny, špěrky, u ženicha korsáž? Na toto téma se diskutovalo v Diplomatu na veletrhu a paní z velmi renomovaného salonu, spíše nedoporučovala ženicha ladit do určité barvy, ale to je jen můj názor. já jsem také upustila od červených doplňků, protže přítel v bílé vestičce i regatě vypadal o mnoho svátečněji a lépe než v barevné.
Odpovědět
Já jsem zastánce neladění. Ženich není výzdoba stolu nebo něco podobného:-D A to, že nevěsta chce být do barvy a volí květinu podle toho a třeba si vezme i barevnou šerpu nebo tak - to neznamená, že by to měl udělat i ženich Navíc je hezké, když ženich a nevěsta se vymykají barevnému rámci svatby - oni jsou přece ti dva speciální. A krom toho chlapovi nemusí být příjemné být "navlečen" do jakéhokoliv odstínu červené. I když třeba gentlemansky mlčí... Méně je někdy více;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?