Jak sladit ženicha? Výzdoba bude v meruňkové barvě

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky. Oznámení, kytice a výzdoba bude v meruňkové barvě. Tak se chci zeptat, jakou barvu kravaty byste vybraly ženichovi, aby nesplýval s okolím :) Meruňkovou bude mít růžičku v klopě, tak mi přijde, že i kravata v této barvě bude už moc. Poraďte.
Odpovědět
A jaké budete mít šaty? Pánské doplňky se můžou sladit buď s barvou nevěstiných šatů nebo pak dle kytice a výzdoby. Pokud bude mít bílou košili, meruňkových doplňků bych se určitě nebála. Pokud si myslíte, že už to bude moc, volila bych doplňky v barvě šatů. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak...my máme například laděno do zeleno-žluta, ale šaty mám bílé a můj se v barevné kravatě necítil. Pořídil si krásnou bílou zdobenou regatu s vestičkou. Ono teď jsou už tak krásné ty kravaty...a o svatebních regatách s vestičkama ani nemluvím...překrásné se dají koupit :-)) Takže pouvažujte nad barvou šatů a k nim laďte. Jaký bude mít oblek? Tmavý, šedý, bílý? kdyby tmavý, hodila by se kravata klidně bílá, kdyby šedý, tam by pasovala i ta meruňková...Opravdu záleží na barvě obleku i šatů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moje šaty bílé, oblak tmavý. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?