Jak sladit svatební oblečení ženicha a nevěsty

Profilova fotka
Ahoj nevěsty,potrěbovala bych poradit-já budu mít bílé svatební šaty,ženich má tmavé vlasy,chtěla jsem abychom se v oblečení sladili,ale po pravdě řečeno se mi na něm bílá vestička a bílá kravata nelíbí.Napadá vás něco jiného,co by se hodilo?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
e1971 ja budu mit taky bile saty a pritel bude mit sedy pblek z sedou vestickou a stribrnou takovou tou masli nebo co to je ;-)
Odpovědět
e1971: přítel má černý vlasy a na svatbu jsme vybrali šedej oblek s proužkem a moc mu to sluší. Tak zkuste třeba taky něco takovýho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem pro přítele taky původně chtěla šedý olek,ale mu se šedý nelíbí,chtěl by černý,ale ted jak jsi to napsala,tak mě tak napadá,že by mohl mít černý oblek a v něm šedou vestu.a nebude to vypadat v červenci divně?
Odpovědět
Profilova fotka
E1971 my to mame v cervnu... No ja na milackovi videla puvodne bezovy a on si vybral sedy a moc mu slusi tak jsme u toho zustali
Odpovědět
no, ten můj v černým obleku vypadal jak kdyby šel na pohřeb ]-( a ne na svatbu ;-) , shodli jsme se na tom všichni, kdo jsme u toho byli (majitelé butiku, prodavačka a my dva)
Odpovědět
to e1971, a už máš vymyšlené barevné ladění kytice? Kdybys měla něco výraznějšího, mohla bys to nakombinovat (např. světlá košile, výraznější vestička - podle barvy kytice).
Odpovědět
Profilova fotka
Enier,právě v tom bude ten další problém,já jsem blondýnka a kytici budu mít v nejakém odstínu růžové a myslím že kdybych ženichovi jen ukázala růžovou kravatu nebo vestičku,tak uteče :-D :-D :-D
Odpovědět
clarca, ahojky můžu se zeptat na kolik vyšel přibližně celý oblek? My taky řešíme jakou barvu. Myslela jsem černou, ale docela se jí bojím, jak to bude ve finále vypadat.
Odpovědět
Profilova fotka
e1971: Ja to mam podobne jako Ty, blondyna, ruzova kytka a na zenichovi chci taky neco ruzoveho...navrhla jsem kosili a cekala jsem, ze mne posle do patrickych mist, ale rekl jen ze si vezme ruzovou kravatu, kosile by pry bylo moc...super,ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se právě černá líbí v kombinaci ze světlou,ale ne s bílou.kukni do mého alba,je tam chlap v černém obleku a šampan vestičkou a vypada to dobre.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se strasne livi komvibace bezova, sampan, ruzova...ale milacek chce tmavy oblek a ne bezovy :-(
Odpovědět
Profilova fotka
sorry, tolik preklepu v jedne vete se hned tak nevidi...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Yenn,tak to máš výborné.Já to taky zkusím,ale asi vím jak se na to bude tvářit :-p
Odpovědět
Profilova fotka
yenn: taky se mi líbí béžové obleky, ale přítel už má černý smoking. A hje pravda, že do světlých obleků můžou štíhlouši a to ten můj není. Není tlustý to ¨vůbec, jen je urostlej, tak mám smůlu.
Odpovědět
mispule: kalhoty, sako, vestička - 5690 Kč. Mám to v albu, tak můžeš mrknout. ;-)
Odpovědět
my mame klasiku, cerny oblek, cerna vesticka, bila kosile s dlouhym rukavem a manzetovymi knoflicky, bezova kravata.Ja budu mit bile saty. Svatba je spolecenska udalost, a to ma nejak pravidla.... takze i kdyz mame svatbu v cerevnci, on bude mit dlouhy rukav a ja budu mit puncochy
Odpovědět
Profilova fotka
Mě ted tak napadlo,šla by kombinace černý oblek šampan vestička a přinejhorším bílá kravata i když já budu mít bílé šaty????
Odpovědět
v obchode mi rekli, ze kosile ma byt sladena se saty nevesty a kravata s kytici nevesty... ;-)
Odpovědět
taky nám to takhle řekli :-)
Odpovědět
clarca, je to hezký oblek, a ta cena není vůbec špatná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a také má mít ženich v klopě stejnou barvu kytičky jakou budete mít vy.Jinak já mám vínový korzet,sukni šampaň a přítel černý oblek šampaň košili,vínovou kravatu,abychom trochu ladili.
Odpovědět
mispule, díky :-) byl to první oblek, kterej si Zdenda zkusil........a byl to ON, našich srdcí šampion :-D :-D :-D :-N :-N :-N
Odpovědět
Profilova fotka
holky mě ten můj trochu vyděsil, když mi řekl, že by šel nejradši v červenobílém pruhovaném obleku, v cylindru a po obřadu z hůlky vystřeloval konfety! :-D On je hrozný šoumen, ale toto jsem mu teda zatrhla. Nemusí strhávat veškerou pozornost na sebe, že ]-( Takže nakonec bude o něco civilnější :-) Nejspíš půjde ve světlém obleku s nějakými červenými doplňky, ale rozhodně musí mít cylindr. Já ho zbožňuju toho svýho cvoka! :-)
Odpovědět
Když na to tak myslím, měl manžel košili sladěnou s kytkou a motýlka s šatama :-D Takže holky, kašlete na bonton a tradice a udělejte si to podle svého, jak se vám to líbí nejlíp. A je fajn projet si tu svatební alba, já sice normálně po ženichách moc nekoukám ;-) , ale oblečení jsou všichni pěkně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak tak. Já mu do toho nechci moc kecat a nutit ho abysme byli sladěný. Vezme si to co se mu bude líbit a v čem se bude cítit dobře. On je velký parádník, takže se v tom určitě bude vyžívat stejně jako já :-) Akorát ten jeho pruhovaný úlet jsem mu nepovolila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zenusko, to mas pravdu...ten muj je vsechno, jen ne stihly :-) Ale nemyslela jsem vylozene svetly....mohl by byt klidne i tmavsi hnedy, ale proste odstin do hneda a ne treba tmave sedy, nebo cerny, nebo dokonce tmave modry! Tyhle barvy se mi proste do me predstavy nehodi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ovecko, z hulky vystrelovat konfety :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
ovecko, povol :-D to muj se taky vyradil - povolila jsem mu vsechno a nakonec mu to sluselo x-)
Odpovědět
Já kdybych mu povolila všechno, asi by se ženil v džínách :-D Ale všecko jsme probrali, spoustu mých návrhů zamítnul, nakonec jsme se na něčem shodli a měla jsem krásného ženicha ;-)
Odpovědět
len, to on zas nee, on ma obleceni moooc rad, jinak je normalni :-D lale mas pravdu, dziny byly prvni navrh, ktery jsem mu zatrhla, to uz bylo i na me moc :-p
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?